Προεκλογική κόντρα Γ. Λιλλήκα- Υπ.Οικονομικών

Για επίπλαστη οικονομική επιτυχία και για παραμύθιασμα των πολιτών κατηγόρησε ο Γ.Λιλλήκας την κυβέρνηση για να πάρει απάντηση από τον ΥΠΟΙΚ ότι η κυβέρνηση ποτέ δεν έχει παραμυθιάσει τους πολίτες και ότι συνεπώς το προνόμιο εξακολουθεί να το έχει ο ίδιος.

Στην πραγματικότητα η μοναδική «επιτυχία» της Κυβέρνησης Αναστασιάδη στην οικονομία ήταν να κουρέψει τις καταθέσεις και τα αξιόγραφα των πολιτών, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Συμμαχία Πολιτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη διογκώθηκαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Δεν υλοποίησε τη δέσμευση της

για ΓΕΣΥ. Δεν προσέλκυσε νέες επενδύσεις. Ο κ.Λιλλήκας κάλεσε την κυβέρνηση επιτέλους να κυβερνήσει και να σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή οικονομική πολιτική.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος με απαντητική ανακοίνωση δήλωσε ότι ο μόνος που έχει προνόμιο να παραμυθιάζει τον κόσμο είναι ο κ. Λιλλήκας καθώς όλη την προεκλογική του εκστρατεία στις προεδρικές την έκτισε πάνω στην προπώληση φυσικού αερίου του οποίου η ύπαρξη δεν είχε καν επιβεβαιωθεί. Σήμερα αναζητά την πολιτική που θα φέρει την ανάπτυξη τη στιγμή που η Κύπρος καταγράφει πλέον τον ψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα