Ένα καινούργιο χαμόγελο

LUMINOUS - ΛΑΜΠΕΡΗ
CHARLIZE

Φωτογραφημένη από τον Peter Lindbergh, η Charlize Theron ακτινοβολεί μέσα σε μια απαλή, χρυσαφένια αύρα. Από κοντά, δείχνει τον εαυτό της μέσα σε ένα καινούργιο φως. Απελευθερωμένη και χαμογελαστή, αποκαλύπτει τον πλούτο των συναισθημάτων της. Όπως και το J’ ADORE έχει μια πολυδιάστατη, φλογερή ομορφιά, λουσμένη με φως. Το χαμόγελό της λάμπει, ο αισθησιασμός της κυριαρχεί. Όπως κάθε καλή φίλη, μοιράζεται αποκλειστικά, αυθόρμητα στιγμιότυπα

από τα παρασκήνια και τα αποκαλύπτει με ειλικρίνεια. Άλλοτε σαν δυνατή κραυγή κι άλλοτε σαν απαλό ψίθυρο επαναλαμβάνει ξανά και ξανά μια λέξη: J’ADORE. Ένα μαγικό όνομα, που τώρα πια έχει κάνει δικό της. J’ADORE!

J’ADORE
ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Μια νέα άνοιξη ήρθε με το J’ADORE Eau de Toilette. Μια νέα σύνθεση, σταθερά προσανατολισμένη στο φως, πιο λαμπερή από ποτέ. Η διαφορά οφείλεται σε μια νέα «είσοδο» στο ξακουστό floral μπουκέτο. Πρόκειται για το Neroli από τη Vallauris, ένα ανάλαφρο λουλούδι, από τα ωραιότερα που φύονται στην περιοχή της Grasse. Ο Francois Demachy, Δημιουργός-Αρωματοποιός του Dior, θέλησε να προσθέσει στο J’ADORE την έκφραση από τα σπινθηροβόλα αρώματα αυτού του άγριου θησαυρού. Έτσι το J’ADORE Eau de Toilette απέκτησε ένα καινούργιο χαμόγελο.

ΤΟ J’ADORE EAU DE TOILETTE

ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΗ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΤΑΘΕΡΑ
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΙΟ
ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

J’ ADORE
EAU DE TOILETTE

Ο Francois Demachy θέλησε να τονίσει το φωτεινό χαρακτήρα του J’ADORE EAU DE TOILETTE. Έτσι επέλεξε να αναδείξει τις αντιθέσεις του, να τελειοποιήσει τις πτυχές του και να ανανεώσει τη φρεσκάδα του, μένοντας ωστόσο πιστός στη floral υπογραφή του. Επιθυμία του ήταν να του δώσει περισσότερο φως, χαρά και πάθος για ζωή. Πάνω από όλα, ο Francois Demachy θέλησε να αναδείξει τη μοναδική προσωπικότητα αυτού του EAU DE TOILETTE, διατηρώντας παράλληλα το floral χαρακτήρα του J’adore. Μια περίπλοκη άσκηση που πρόσθεσε φως στο άρωμα χωρίς να αλλοιώσει την ταυτότητά του. Χαρούμενες υψηλές νότες ξεπηδούν, αιχμαλωτίζοντας την όσφρηση, καθώς το απόσταγμα του Blood Orange αφυπνίζει τις αισθήσεις και ακονίζει τις επιθυμίες.

J’ ADORE EAU DE TOILETTE
ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ
J’ ADORE

Τα αποστάγματα των λουλουδιών έχουν μια ισχυρή, μεγαλοπρεπή παρουσία, τονίζοντας τη ζωντανή, παλλόμενη ομορφιά των πετάλων. Η γλυκύτητα του άνθους της Μανόλιας, εμπλουτισμένη με βανίλια και λεμόνι, συναντά τη γεμάτη ζωή ομορφιά του Ρόδου της Δαμασκού. Τα αποστάγματα ξεδιπλώνουν τη γοητεία τους ενώ το Neroli από τη Vallauris πρωταγωνιστεί με τους μοναδικούς τόνους του, που είναι λαμπεροί σαν το λευκό χρώμα των πετάλων του και ζεστοί σαν τον χρυσαφένιο ήλιο της Μεσογείου. Πρόκειται για ένα έντονο άνθος που διαχέει το φως του, επιτρέποντας στο J’ADORE να λάμπει. Οι νότες της βάσης αποκαλύπτουν ένα δυνατό χαρακτήρα, με πρωταγωνιστή το απόσταγμα από Sandalwood της Σρι Λάνκα. Αισθησιακό και γαλακτώδες, προσθέτει ένα αίσθημα άνεσης και μεγιστοποιεί τη γοητεία της σύνθεσης.

BLOOD ORANGE ΕΙΝΑΙ
ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΕΣ,
ΠΙΟ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,
ΓΕΜΑΤΟ ΧΥΜΟΥΣ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ
ΣΑΝ ΠΙΚΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.

Francois Demachy

ΤΟ J’ADORE EAU DE TOILETTE ΕΧΕΙ
ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ,
ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ
ΕΚΡΗΞΗ, ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Francois Demachy

ΤΟ NEROLI ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ
ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ
ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ
ΜΙΑ FLORAL, ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.

Francois Demachy

NEROLI ΑΠΟ ΤΗ VALLAURIS,
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ

Η Προβηγκία είναι αγαπημένη περιοχή του Οίκου Dior. Για τον ιδρυτή του ειδικά, είναι ένας τόπος με ιδιαίτερη σημασία, καθώς εκεί εμπνεύστηκε πολλές από τις δημιουργίες του ενώ αργότερα αγόρασε και το περίφημο Chateau de la Colle Noire. Παραμένει πάντα μια περιοχή ξακουστή για τα απαράμιλλα αρώματα των λουλουδιών της. Γι’ αυτό και ο Οίκος Αρωμάτων του Dior είναι αποφασισμένος να την προστατεύσει με πίστη και με πάθος. Η εισαγωγή του αποστάγματος Neroli από τη Vallauris στη σύνθεση του J’ADORE EAU DE TOILETTE εμπλουτίζει το άρωμα με ένα απόσταγμα από Orange Blossom, που φέρει μοναδικές οσφρητικές ιδιότητες. Εξίσου σημαντική είναι η περιοχή και για τον Francois Demachy, καθώς του αναμοχλεύει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία στη Grasse και συγκεκριμένα από τις φυτείες του Bitter Orange. Ενσωματώνοντας στο άρωμα το περίφημο Neroli από τη Vallauris, δείχνει τη δέσμευσή του να προβάλλει τις αρετές αυτής της περιοχής των εξαιρετικών λουλουδιών.

NEROLI ΑΠΟ ΤΗ VALLAURIS,
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ

Υπήρχε μια ευλογημένη εποχή που το Neroli ήταν ένα από τα διαμάντια της περιοχής Vallauris. Στα μέσα του Απρίλη, τα ευωδιαστά, λευκά Bitter Orange λουλούδια, γνωστά και ως Bigarradier, άνθιζαν παντού. Η απόσταξή τους με παραδοσιακές αλλά ακριβείς τεχνικές γινόταν από μια τοπική κοινοπραξία. Παρά το γεγονός ότι η παραγωγή είναι πια πολύ περιορισμένη, η παράδοση συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Η κοινοπραξία καταφέρνει να συλλέξει μια μικρή ποσότητα αποστάγματος από το Neroli της Vallauris, που είναι περιζήτητο για την ποιότητα και τη σπανιότητά του. Σήμερα, ο Οίκος Αρωμάτων Dior καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να προβάλλει τη συγκεκριμένη περιοχή και να προκαλέσει το ενδιαφέρον νέων ανθοκόμων προς την καλλιέργεια του Neroli. Μια προσέγγιση ελπίδας και αποφασιστικότητας.

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ NEROLI ΑΠΟ ΤΗ VALLAURIS
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΥΤΕ
ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ. Ο DIOR ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο, ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΟΙ
ΟΣΦΡΗΤΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ NEROLI ΕΙΝΑΙ
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ.

Francois Demachy

Keywords
Τυχαία Θέματα