Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Σωστές οι αποφάσεις από Υπουργικό για πολιτογραφήσεις

Χθες λήφθηκαν σωστές αποφάσεις από το Υπουργικό Συμβούλιο σε σχέση με το θέμα των πολιτογραφήσεων, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος διαμήνυσε πως πρέπει να θωρακίσουμε το όνομα και την αξιοπιστία της χώρας μας.

Σε δηλώσεις του από την κοινότητα Ζωοπηγής, στο πλαίσιο περιοδείας του στα κουμανταροχώρια της ορεινής Λεμεσού, ο κ. Νεοφύτου είπε πως χθες λήφθηκαν οι σωστές αποφάσεις, «που και με βάση τα πορίσματα του ελέγχου και της έρευνας, θα δώσουν τη δυνατότητα στην Πολιτεία να διορθώσει οποιαδήποτε κενά, αλλά

την ίδια ώρα να πάρει και τις ενδεδειγμένες αποφάσεις».

«Έχει μεγάλη σημασία να θωρακίσουμε το όνομα και την αξιοπιστία της χώρας μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, υποδεικνύοντας παράλληλα πως «αυτό πρέπει να έχουμε όλοι κατά νου και όλοι μπορούμε να συμβάλουμε».

Είπε, επίσης, ότι θα έρθουν σύντομα και οι κανονισμοί ενώπιον της Βουλής και θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα κόμματα, μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τη συζήτηση και μέσα σε ένα πνεύμα συνεννόησης, «να θεσπίσουμε τους πλέον αντικειμενικούς και αυστηρούς κανόνες».

Στις δηλώσεις του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους των κοινοτήτων και τους οινοπαραγωγούς, ασκώντας κριτική σε όσους, όπως είπε, χαράζουν πολιτικές από τα γραφεία τους.

«Η κουμανταρία είναι ένας ακόμη ένας εθνικός πλούτος για τον τόπο μας, φτάνει να κουμαντάρουμε», είπε και διαβεβαίωσε ότι ο ΔΗΣΥ θα στηρίξει τους παραγωγούς στην πράξη.

Έστειλε δε το μήνυμα ότι «πρέπει να βγουν αυτοί που χαράζουν πολιτικές από τα γραφεία τους» και πως «δεν υπάρχει καμιά σωστή πολιτική που μπορεί να παρθεί μέσα σε τέσσερις τοίχους».

«Κάποιοι κάθονται στα γραφεία και δεν περπάτησαν ποτέ σε αμπελώνα. Δεν ήρθαν ποτέ στη Ζωοπηγή ή τον Άγιο Κωνσταντίνο, δεν είδαν πώς ξηραίνεται το νωπό σταφύλι για να παράξουμε την κουμανταρία, να έρθουν να περπατήσουν στις δομές, να καταλάβουν τα προβλήματα και να ακούσουν από τους ανθρώπους που 50, 60, 70 χρόνια είναι μέσα σε τούτη τη δουλειά», συμπλήρωσε.

Είπε ακόμη, πως, την ίδια ώρα, αυτοί που δεν βγήκαν ποτέ από τα γραφεία τους νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, ότι είναι αλάνθαστοι και δεν θέλουν να ακούσουν τον κόσμο.

«Εγώ είμαι με τον κόσμο, ακούω και δεν θα μείνουμε μόνο στο να ακούμε, θα προχωρήσουμε και θα σας στηρίξουμε γιατί η στήριξη η δική σας είναι και στήριξη στον τόπο μας», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα