Προδρόμου:Kάποιοι υποκινούν τους μαθητές-Ανεπίτρεπτο το κάλεσμα για αποχή

Παντελώς ανεπίτρεπτο χαρακτήρισε ο υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου το γεγονός ότι η ΠΣΕΜ κάλεσε τους μαθητές σε αποχή από τα μαθήματά τους, την ώρα που καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για φυσική παρουσία στα σχολεία.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κος Προδρόμου ανέφερε πως κάποιοι υποκινούν τους μαθητές και έχουν αναγάγει τις εξετάσεις τετραμήνων, σε πολιτικό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης: Σε αποχή κατέρχονται σήμερα οι μαθητές- Στηρίζουν τις θέσεις

τους οι γονείς

Ξεκαθάρισε πως οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά, επαναλαμβάνοντας πως το ζήτημα έχει λήξει, αφού η Βουλή ψήφισε τη σχετική νομοθεσία και τους σχετικούς κανονισμούς.

Ο υπουργός Παιδείας κάλεσε τα παιδιά να μην χάσουν άλλα μαθήματα, διευκρινίζοντας πως η αποχή θα συνοδευτεί από απουσίες.
Σχετικά με τις διαμαρτυρίες για τη χρήση προστατευτικής μάσκας, ο κύριος Προδρόμου ανέφερε πως είναι το μόνο μέσο προστασίας από την πανδημία και θα πρέπει να εφαρμόζεται.

Όσον αφορά την τοποθέτηση κλιματιστικών στα σχολεία, ο κύριος Προδρόμου είπε πως η συζήτηση έχει ξεκινήσει από την αρχή, σε ρεαλιστική βάση. Ανέφερε, ακόμη, ότι σε αρκετές σχολικές αίθουσες έχουν τοποθετηθεί κλιματιστικά, σημειώνοντας ότι είναι αντιφατικό να διατυπώνεται η θέση ότι η χρήση τους είναι επιβλαβές για την υγεία.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα