Πώς ξεγελούν αγοραστές με κτυπημένα οχήματα-«Πήραμε μέτρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το κύκλωμα που παρουσιάζει κτυπημένα οχήματα ως καινούργια μίλησε στο  Μεσημέρι και Κάτι ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος.

Ο κος Καρούσος επιβεβαίωσε τις καταγγελίες αλλά και τις επιθέσεις που δέχτηκαν λειτουργοί μετά τις αποκαλύψεις και σημείωσε πως σίγουρα υπάρχουν στους δρόμους οχήματα που ήταν κτυπημένα και αγοράστηκαν από πολίτες χωρίς να το γνωρίζουν.

Διαβάστε επίσης: Στα ίχνη κυκλώματος που παρουσιάζουν κτυπημένα οχήματα ως καινούργια

«Σίγουρα υπάρχουν οχήματα που ήταν κτυπημένα, και δεν τον γνωρίζει

ο αγοραστής. Ένα το αγόρασε από το Ηνωμένο Βασίλειο  μπορεί να μπει στην κυβερνητική σελίδα και με τον αριθμό του οχήματος τα ενημερωθεί για όλο το ιστορικό του οχήματος», εξήγησε ο κος Καρούσος.

Είπε επίσης πως , «εδώ και αρκετό καιρό το Υπουργείο έλαβε μέτρα όταν διαπιστώθηκε ότι αρκετά μεταχειρισμένα εισαγόμενα οχήματα, έρχονταν στην Κύπρο ως κτυπημένα και πιθανόν να επιδιορθώνονταν και πωλούνται σε ανυποψίαστους αγοραστές. Απαιτούμε πλέον, όλα τα απαραίτητα έγγραφα που φαίνεται ότι ένα όχημα έρχεται από άλλη χώρα κτυπημένο».

Τέλος ο υπουργός Μεταφορών έστειλε μήνυμα προς τους λειτουργούς ότι θα είναι δίπλα τους για να νιώθουν ασφάλεια όταν εκτελούν τα καθήκοντά τους.

Πάντως σε σχόλιο του σχετικά με την υπόθεση η οποία βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου είπε πως όλα διερευνώνται.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση καταγγέλθηκε από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον γυναικάς 49 ετών η οποία προφυλακίστηκε για τρεις ημέρες. Φαίνεται πως από τις αρχικές εξετάσεις που αφορούν τρία οχήματα που προσπάθησε να τα εγγράψει ως μη κτυπημένα», είπε ο κος Ανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα