Τα γυρίζει ο 33χρονος - Ενώ παραδέχθηκε φόνους τώρα δηλώνει μη παραδοχή

Αρνήθηκε τελικά όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ο 33χρονος που κατηγορείται για το φόνο των δύο γυναικών, τον περασμένο Νοέμβριο, σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Λεμεσού. Αρνήθηκε τη συνέργεια στο έγκλημα ο 44χρονος αδελφός του.


Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, όπου τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε στις 9 Μαΐου.

Παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος παραδέχθηκε, στις 4

Δεκεμβρίου 2021, ότι πυροβόλησε και έθαψε την 33χρονη Mariia Gazibagandova και την 43χρονη Khaiat Alraeesi, σήμερα απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες.

Ο 44χρονος αδελφός του αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη του εγκλήματος και της παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα. Παραδέχθηκε, ωστόσο, την κατηγορία της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Ο 33χρονος παραμένει υπόδικος, ενώ το δικαστήριο θα αποφασίσει την ερχόμενη Δευτέρα κατά πόσο θα αφεθεί ελεύθερος με όρους ο 44χρονος, μετά από αίτημα της υπεράσπισης.

Η καταγγελία για εξαφάνιση των δυο άτυχων γυναικών είχε γίνει από φιλικό πρόσωπο της 43χρονης, στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Ο 33χρονος κλήθηκε για ανάκριση στις 25 Νοεμβρίου και συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου, για υπόθεση απαγωγής και αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του. Στις 4 Δεκεμβρίου παραδέχθηκε στους ανακριτές τη διάπραξη του φονικού και υπέδειξε το σημείο, που βρίσκονταν θαμμένες οι δύο γυναίκες.

Ο 44χρονος αδελφός του συνελήφθη στις 14 Δεκεμβρίου, έπειτα από αξιολόγηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και τη διαπίστωση ότι το κινητό του τηλέφωνο εξέπεμπε σήμα από την περιοχή του Κάτω Αμιάντου, κατά τις ημερομηνίες διάπραξης του εγκλήματος, στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Ανακρινόμενος, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για την παρουσία του στη σκηνή, που ωστόσο δεν έπεισαν τους αστυνομικούς ανακριτές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Κ. Αμίαντος: Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία των δύο γυναικών στο εξοχικό
 

Keywords
Τυχαία Θέματα