Πνιγμό έδειξε η νεκροψία για τον 60χρονο στην Περνέρα

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα, ηλικίας 60 χρόνων από την Ουκρανία, ο οποίος ανασύρθηκε χθες το απόγευμα νεκρός από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Περνέρα.

Όπως δήλωσε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 60χρονου «η αιτία θανάτου ήταν πνιγμός".

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 3.30 το απόγευμα, ο 60χρονος που είναι μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, θεάθηκε να βρίσκεται αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή Περνέρα.

Σύμφωνα

με μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία στη περιοχή Περνέρας τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μεγάλη θαλασσοταραχή και η θάλασσα ήταν πολύ φουρτουνιασμένη.

Ατομα που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη περιοχή συνομίλησαν με τον Ουκρανό και του συνέστησαν να μην εισέλθει για μπάνιο στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ωστόσο αυτός δεν άκουσε κανένα.

Λίγη ώρα μετά της είσοδο του στη φουρτουνιασμένη θάλασσα ο 60χρονος θεάθηκε να επιπλέει αναίσθητος και ο επί καθήκοντι ναυαγοσώστης με κίνδυνο της δικής του ζωής, εισήλθε στη θάλασσα και κατάφερε να τον βγάλει έξω.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο ωστόσο μέχρι την άφιξη του στη περιοχή, ο ναυαγοσώστης άρχισε αμέσως να προσφέρει στον Ουκρανό τις πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Ουκρανό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα