Τέστ δυνατοτήτων για Τεχνοοικία ΑΕΚ – Prestige Απόλλων

Το αναβληθέν ντέρμπι Τεχνοοικία ΑΕΚ – Prestige Απόλλων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» αποτελεί τεστ δυνατοτήτων και για τις δυο ομάδες. Τόσο οι Λαρνακείς όσο και οι Λεμεσιανές παρουσιάζονται ισοδύναμες κάτι που φάνηκε στον πρώτο αγώνα της σεζόν ενόψει του Σούπερ Καπ Γυναικών όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ο Prestige Απόλλων κέρδισε με 3 -2 ανατρέποντας σκορ 0 -2.



Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της

βαθμολογίας με έξι βαθμούς αφού στους δυο αγώνες που έδωσαν πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Η μεν Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε εκτός έδρας τις Transbunker ΑΕΛ και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Από την άλλη, ο Prestige Απόλλων κέρδισε στο Αυγόρου το ΘΟΙ με 3-0 και την Ανόρθωση στη Λεμεσό με 3-0.

Τόσο ο προπονητής της Τεχνοοικία AEK Παύλος Κωνσταντίνου όσο και ο προπονητής του Prestige Απόλλωνα Γιάννης Γιαπάνης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και προετοιμάζουν τις ομάδες τους κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Ο κόουτς των «κιτρινοπρασίνων» Παύλος Κωνσταντίνου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ απόλυτα αισιόδοξος για το ντέρμπι του Σαββάτου λέγοντας ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη. Ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις παίκτριές του οι οποίες κέρδισαν τους δυο πρώτους αγώνες με Transbunker ΑΕΛ και Ολυμπιάδα Ν. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε πλήρως το διάστημα των 15 ημερών που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και προετοιμάστηκε κατάλληλα.

Πενθήμερο «φωτιά» είναι αυτό που ακολουθεί για τον Prestige Απόλλωνα αφού το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Τεχνοοικία ΑΕΚ και την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 θα αντιμετωπίσει την ρουμανική Στίιντα Μπακάου στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Ο κ. Γιαπάνης βλέπει με ικανοποίηση όλες τις παίκτριές του να βρίσκονται στη διάθεσή του κάτι που διευκολύνει το έργο του ενόψει του αγώνα - ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα