Πληροφορίες για ποινικά αδικήματα στο πόρισμα Αιμιλιανίδη για Αριστοτέλους

Ποινικά αδικήματα εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΡΙΚ, ο ανακριτής Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, κατά τη διερεύνηση των καταγγελιών της διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, οι οποίες στρέφονται σε βάρους του διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτού.

Ο ποινικός ανακριτής παρέδωσε χθες το απόγευμα το πόρισμά του και το μαρτυρικό υλικό, στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργο Σαββίδη. 

Σε ανάρτηση στον προσωπικό

του λογαριασμό στο Twitter, ο Γενικός Εισαγγελέας σημειώνει ότι το πόρισμα θα τύχει αξιολόγησης, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Το πόρισμα του ποινικού ανακριτή κ. Αιμιλιανίδη για καταγγελία της Διεύθυνσης των Φυλακών κατά Ανώτερου Αξ. Αστυνομίας, παραδόθηκε σε ΓΕ @SavvidesGL
Tο πόρισμα κ το μαρτυρικό υλικό θα αξιολογηθούν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σε σχέση με τον παραπέρα χειρισμό της υπόθεσης pic.twitter.com/lnVdzmtnN2

— Attorney General's Office CY (@LawOfficeCY) September 15, 2022

Μέσω του δικηγόρου του, ο Μιχάλης Κατσουνωτός γνωστοποίησε ότι θα εξακολουθήσει να απέχει από τα καθήκοντά του, οικειοθελώς, εν αναμονή της τελικής απόφασης του Γενικού Εισαγγελέα.

Ο νομικός σύμβουλος του κυρίου Κατσουνωτού, κάνει λόγο για «λαϊκά δικαστήρια, ασύστολα ψεύδη και σεναριολογία», σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και σπίλωσης του ονόματος του διοικητή της ΥΚΑΝ.

Διαβάστε επίσης: 

Σπάει τη σιωπή του ο αξιωματικός της ΥΚΑΝ: «Έστησαν λαϊκά δικαστήρια»

Πόρισμα Αιμιλιανίδη: Τι αναφέρει το ΥΔΔΤ για τη διαθεσιμότητα του αξιωματικού

Παραδόθηκε στον ΓΕ το πόρισμα Αιμιλιανίδη για την υπόθεση των φυλακών

Keywords
Τυχαία Θέματα