Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-1: Ιστορικό τρίποντο στην Πολωνία!

Τεράστιο "διπλό" και ιστορική νίκη στην Κρακοβία πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνσιτικής των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ πήγε με αυτή τη νίκη στους τρεις βαθμούς, χωρίς πόντο οι Ουκρανοί. Ρεν και Φενέρ μετά την ισοπαλία τους (2-2) πάνε χέρι χέρι με 4 βαθμούς.

Οι κιτρινοπράσινοι έδειξαν πάθος και ξεκίνησαν με το δεξί στην αναμέτρηση, αφού

στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκιούρτσο έπειτα από ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ από μακριά.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατά συνέπεια αύξησαν τον ρυθμό και πίεσαν για την ισοφάριση που παραλίγο να πετύχουν με τον Buyalskiy στο 29΄, γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ουκρανοί αν και είχαν την κατοχή δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή κι έτσι η κυπριακή ομάδα πέτυχε ένα από τα ιστορικότερα ευρωπαϊκά "διπλά" στην ιστορία της.

Ντιναμό Κιέβου (M. Lucescu): Boyko, Sydorchuk, Kabaiev, Tsygankov, Andriyevskiy (68' Shepeliev), Garmash (46' Besedin), Zabarnyi, Buyalskiy, Syrota, Dubinchak, Kędziora (68' Karavaev).

-Στον πάγκο: Ihnatenko, Vivcharenko, Burda, Shepeliev, Parris, Vanat, Yatsyk, Karavaev, Kravchenko, Tymchyk, Tsarenko, Besedin.

ΑΕΚ (Χ.Λ. Όλτρα): Πίριτς, Χριστοφόρου, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρσία, Πονς (74' Ναούμ), Μάμας (64' Σανχούρχο), Γκιούρτσο (78' Εγγλέζου), Άλτμαν, Τρισκόφσκι (64' Λέδες), Ολατούντζι (74' Λόπες).

-Στον πάγκο: Γκόρντιτς, Τούμπας, Γκονζάλες, Σανχούρχο, Λέδες, Φαράζ, Λόπες, Ροσάλες, Εγγλέζου, Ναούμ, Ανδρέου.

Κίτρινες: Andriyevskiy, Sydorchuk / Γκαρσία, Μάμας, Πονς, Πίριτς

Keywords
Τυχαία Θέματα