«Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο»: Τα έβαλε με τον Δημήτρη Ρόκκο η Αλεξανδράκη

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Πέμπτης (15/09) και μετά την αποκάλυψη του μυστικού της γάμου, το μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τα θέματα της εκπομπής.

Ένα από αυτά ήταν και η συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ρόκκος στην εκπομπή ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη και στις οποίες δεν αναφερόταν στην influencer με τα καλύτερα λόγια.

«Πήρε

παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου», είπε ο Δημήτρης Ρόκκος.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, οι συντελεστές της εκπομπής Super Κατερίνα θέλησαν το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία είναι στενή φίλη της Ιωάννας Τούνη.

«Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο» είπε φανερά εκνευρισμένο το μοντέλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάλιστα τόνισε πως κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές, η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε σε δράσεις που έγιναν τότε και βοήθησε μαζί με άλλους influencer.

«Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.



newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλεος, Δημήτρη Ρόκκο, Αλεξανδράκη,eleos, dimitri rokko, alexandraki