Πέμπτη χρονιά το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, για πέμπτη χρονιά, το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης. Η ιδέα της εκδήλωσης και η αξιέπαινη πρωτοβουλία γεννήθηκε το 2010, από τον κ. Gaies Khrais, Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων της εταιρείας MetaQuotes Software, η οποία διαχρονικά στηρίζει αυτό τον θεσμό.

Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί και συνδυάζεται συμβολικά με τους εορτασμούς των γενεθλίων του πρωτότοκου γιου

του κ. Khrais. Έτσι κι αλλιώς, καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της εκδήλωσης και πηγή έμπνευσής του είναι οι υιοί του Marcel και Renad Khrais, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στο γεγονός.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία χαιρέτησε την πρωτοβουλία της οικογένειας.

Το Μεσογειακό concept, την άρτια διοργάνωση και την εκτέλεση του λαμπερού event, ανέλαβαν η Κλεοπάτρα Σολομωνίδου και ο Πάμπος Σολομωνίδης, Senior Eventologists της εταιρείας Event Masters και η έμπειρη ομάδα τους. Η elegant διακόσμηση σε συνδυασμό με τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, τη γιγαντιαία τούρτα γενεθλίων και την Ελληνική μουσική, δημιούργησαν μία αξέχαστη ατμόσφαιρα στην οποία οι 270 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν τη χρηματική εισφορά που επιθυμούσαν.

Οι εισφορές ύψους 51.250 ευρώ, δόθηκαν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, ο οποίος στηρίζει φοιτητές για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Λεζάντα: Η πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδη και ο κύριος Gaies Khrais κατά την απονομή των αναμνηστικών δώρων

Keywords
Τυχαία Θέματα