Απόλλων: Να μην τα τινάξουν όλα στον αέρα

Δεν ξέρουμε αν είναι υπερβολικός ο τίτλος μας, όμως στην φετινή σεζόν είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα για τον Απόλλωνα. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ήδη σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές, οι κυανόλευκοι''' έχουν απώλειά πέντε βαθμών και βεβαίως ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ , η νίκη είναι επιτακτική. Διότι αν αυξηθούν οι χαμένοι βαθμοί τότε θα είναι ότι χειρότερο. Σε καμία περίπτωση ο Απόλλων θα μείνει εκτός τίτλου, αφού ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, όμως είναι δεδομένο ότι η ομάδα της Λεμεσού

θα χάσει από την δυναμική της και βεβαίως θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Είναι παραδεκτό ότι η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ διαθέτει αρκετή ποιότητα , όμως η ουσία είναι να την φανερώνει στο γήπεδο και φυσικά να βγάζει από τώρα την αύρα και την δίψα του επίδοξου πρωταθλητή.

Αυτό επιβάλλεται να πράξει ο Απόλλων στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ . Αφού πέραν από τους βαθμούς, το ηθικό θα γίνει ξανά ακμαιότατο και η δυναμική θα επιστρέψει.

Τα σπουδαία λοιπόν στο γήπεδο. Εκεί ο Απόλλων θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Αν γίνει το αντίθετο τότε θα τα τινάξει όλα στον αέρα και θα τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος

Keywords
Τυχαία Θέματα