AEΛ: ''Εδώ σε θέλω κάβουρα''

'' Εδώ σε θέλω κάβουρα'' . Αυτό λέει η λαϊκή παροιμία. Ταιριάζει γάντι στην ΑΕΛ που θα κληθεί να δείξει χαρακτήρα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, απέναντι στον Απόλλωνα.

Η συγκομιδή των δέκα βαθμών σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές είναι πολύ καλή συγκομιδή και θα μπορούσαν οι ''γαλαζοκίτρινοι'' με λίγη τύχη να είχαν το απόλυτο.

Το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΛ υπάρχει ικανοποίηση και πλέον το ζητούμενο είναι να εκτοξεύσουν τον ενθουσιασμό , με νίκη επί

του Απόλλωνα. Οι φίλοι της ΑΕΛ ζουν και αναπνέουν για αυτό τον αγώνα και αναμένουν ότι το ίδιο θα πράξουν και οι ποδοσφαιριστές. Να βγάλουν πάθος και αποφασιστικότητα μέσα στο γήπεδο και να τους δώσουν χαρά. Η συνέχεια στις επιτυχίες είναι το ζητούμενο. Είναι ένα παιχνίδι που θα δείξει πάρα πολλά για την ΑΕΛ. Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' έδειξαν ότι είναι στο σωστό δρόμο, όμως σε ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Απολλωνα ,η ΑΕΛ θα φανερώσει , αν έχει και το κάτι περισσότερο, στην προσπάθεια της , για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια, όπως αρμόζει φυσικά στην ιστορία της.

Από αύριο θα αρχίσει η σκληρή δουλειά , αφού σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να θέλει να έχει πανέτοιμους, τους ποδοσφαιριστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα