Παραμένει υπό κράτηση η 35χρονη που εντοπίστηκε με κλοπιμαία

Την προσεχή Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα αποφασίσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αν η 35χρονη γυναίκα που συνελήφθη προχθές Τετάρτη για τρεις υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων οι οποίες διεπράχθησαν το 2020 και τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριου του 2023, αντίστοιχα, θα παραμείνει υπο κράτηση ή όχι, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου,

σήμερα στο Δικαστήριο καταχωρήθηκαν οι κατηγορίες που αφορούν τις τρεις υπο διερεύνηση διαρρήξεις και κλοπές, δεν αποφασίστηκε όμως αν θα ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης τής ύποπτης. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το Δικαστήριο αποφάσισε η ύποπτη να παραμείνει υπο κράτηση μέχρι την επόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 09:00 το πρωί, όταν τελικά θα αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής της ή αν θα αφεθεί ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες σε 35χρονη για διαρρήξεις - Εντόπισαν κλοπιμαία στο σπίτι της

Ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας που προηγήθηκε αναφέρει ότι στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον 35χρονης κατοίκου Πάφου, και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου, στην οικία της, στην Πάφο και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Της σύλληψής της ακολούθησε έρευνα στην οικία της, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας, για τα οποία η 35χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της.

Ως αποτέλεσμα η 35χρονη συνελήφθη εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα