Στη φυλακή μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου ο 29χρονος που βανδάλισε κυβερνητικά κτήρια

Υπο κράτηση μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ο 29χρονος ύποπτος ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ζημιών στην γυάλινη είσοδο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου έπειτα από πετροβολισμό την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Επιχειρήσεων

Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, αναφορικά με την κακόβουλη ζημιά στο Δικαστικό Μέγαρο Πάφου εξασφαλίστηκε την περασμένη Παρασκευή δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 29χρονου μόνιμου κατοίκου Πάφου, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να του περάσει χειροπέδες. Το δικαστήριο σήμερα δεν πήρε απόφαση αν θα ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης του υπόπτου, απόφαση η οποία σύμφωνα με την Αστυνομία θα ληφθεί την επόμενη Τρίτη.

Πρόκειται, όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, για το ίδιο πρόσωπο, το οποίο την περασμένη εβδομάδα κατηγορήθηκε για την πρόκληση ζημιών σε άλλα τρία κυβερνητικά κτήρια, το Γραφείο Ευημερίας, το ΚΕΠ και το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας στην Πάφο. Από τις έρευνες της Αστυνομίας Πάφου, ο 29χρονος φέρεται να εμπλέκεται και στην νέα υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Διαβάστε επίσης: Eντόπισαν τον 29χρονο που βανδάλισε κυβερνητικά κτήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα