Παντελή: "Συζητιέται τ' όνομα Λαβόρδε" (video)

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μιλώντας σστους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης της Cablenet. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Αμμοχώστου αναφέρθηκε στην περίπτωση επιστροφής του Ρικάρντο Λαβόρδε.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελής ανάφερε:

"Πολλές φορές είναι κάποια παιχνίδια που πρέπει να κερδίζεις, το παιχνίδι με τον Ερμή είναι από αυτά. Ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για

να πούμε κάτι παραπάνω από αυτό. Πρέπει να περιμένουμε για να αναθεωρήσουμε τους στόχους. Αντιλαμβάνεστε ότι το θέμα του προγραμματισμού είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από το πολύ καλό ξεκίνημα. Οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει. Ο κόσμος είναι κοντά μας από το ξεκίνημα. Θέλουμε μία δυναμική παρουσία γιατί αυτοί οι βαθμοί είναι αυτοί που ίσως να μας αναθεωρήσουν τους στόχους μας. Σε μία απόφαση για την αλλαγή ή όχι προπονητή χρειάζεται μία συνετή απόφαση. Το συμβούλιο ζύγισε τα δεδομένα, πιστέψαμε στον προπονητή μας. Είναι στη σφαίρα των συζητήσεων ο Λαβόρδε. Εμπιστευόμαστε αυτούς που έχουμε και αυτοί μας έχουν πάρει στην πρώτη θέση. Είναι αχρείαστο να συζητάμε από τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα