«Παίζουν το Κυπριακό» δημαγωγικά...

ΕΙΝΑΙ και μια άλλη εκδοχή. Για τις... αψιμαχίες περί «λύσης δύο κρατών».


Αψιμαχίες:
Διακομματικές αφ’ ενός,

ενδοκομματικές αφ’ ετέρου,

διαπροσωπικές από τρίτου,

επιδειξιομανούς επικοινωνιοχρήσης από τετάρτου.


ΑΥΤΗ η Άλλη Εκδοχή λαμβάνει υπόψιν και στηρίζεται σε δύο κυρίως υποθέσεις - παραδοχές:

ΠΡΩΤΟΝ:


Οι προεκλογικές, κομματικές και προσωπικών φιλοδοξιών, ανάγκες, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών του Μαΐου 2021.

- Με στόχο στα κλισιοσκόπια μακρύτερου

βεληνεκούς, βεβαίως, τις προεδρικές εκλογές του 2023.

- Ανάγκες λοιπόν εντονότερων δημαγωγικών αψιμαχιών.

- Για την προσέλκυση περισσοτέρων στις κομματικές κερκίδες. Και για το ανέβασμα του θερμομέτρου των καυγάδων στις αρρένες επίδειξης. Προς έξαψη των οπαδών. Εξαγρίωση των αντιπάλων. Και την εξορία ακόμη περισσοτέρων αηδιασμένων στην χρησιμότατη για τα κόμματα αποχή.

- Η μεθόδευση της προσέλκυσης των φακών της δημοσιότητας στην προβολή της προσωπικής δημαγωγίας, σχετίζεται και με τις ενδοκομματικές αλληλοϋπονομεύσεις των σχεδιαζόντων - δι’ εαυτόν - με το κλισιοσκόπιο τους ρυθμισμένο στις προεδρικές εκλογές του 2023.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

Άπαντες, δεν το λένε αλλά, γνωρίζουν πολύ καλά και με βεβαιότητα 100% ότι, ουδεμία υπάρχει πιθανότητα οιασδήποτε λύσης ή «λύσης» του Κυπριακού στο προβλεπτό μέλλον εκ συμφώνου με την νεο-οθωμανική Τουρκία και με το ασφυκτικά ελεγχόμενο από την ίδια κατοχικό της ψευδοκράτος τών Τούρκων εποίκων και των Τουκοκυπρίων μειονοτικών, στα σκλαβωμένα από τον Αττίλα ελληνικά εδάφη της Κύπρου.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ όλοι ξέρουν ότι «λύση γιοκ», μετά μανίας και φορτικότερα αξιοποιούν το πεδίο του Κυπριακού (τη Διζωνική Διχοτόμηση ή τη Συνομοσπονδιακή Διχοτότηση, ή την Δύο Κρατών Διχοτόμηση) για εντονότερες δημαγωγικές μεταξύ τους προεκλογικές αψιμαχίες.

- «Παίζουν το Κυπριακό» με όσο μεγαλύτερη απατεωνιά μπορεί να επιτύχει η δολιότητά τους:

- Προκειμένου να εξασφαλίσουν, ως ικανότεροι των άλλων λαοπλάνοι, περισσότερους «πούντους» έναντι των αντιπάλων τους, είτε αυτοί είναι των άλλων κομμάτων, είτε εντός του δικού τους κόμματος.


Σε αυτή την Άλλη Εκδοχή, ας τοποθετήσει κάθε αναγνώστης τα καθ’ έκαστον προβαλλόμενα σήμερα

αντιμαχόμενα πρόσωπα πολτικών και κομμάτων...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τη σύνθεση φωτογραφίας εξασφαλίσαμε από καλούς συναδέλφους και τους ευχαριστούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα