Παίζει με Αναγέννηση, σκέφτεται και Δόξα

Εν μέσω μεταγραφικών διεργασιών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της η Ανόρθωση ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Δερύνειας. Στην «Κύρια» αντιμετωπίζουν με πάσα σοβαρότητα το αυριανό παιχνίδι, ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις και να χρειαστεί να πάνε να παίξουν την πρόκριση σε επαναληπτικό παιχνίδι, όταν το πρωτάθλημα θα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

Ούτως ή άλλως η Αναγέννηση δεν «σηκώνει» υποτίμηση, αφού κάνει πολύ καλή πορεία στη β’ κατηγορία και διεκδικεί άνοδο. Ο Αντρέ Πάους έχει τονίσει στους παίχτες του την ανάγκη να παρουσιαστούν

σοβαροί και να αγωνιστούν με πάθος, ώστε να φτάσουν σε μια καθαρή νίκη και να αφήσουν για τα καλά πίσω το άτυχο παιχνίδι με την Ομόνοια και παράλληλα να κοιτάξουν μπροστά, στη δύσκολη έξοδο στο «Μακάρειο» απέναντι στην Δόξα. Ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, μετά τις απανωτές απώλειες με Εθνικό και Ομόνοια, που έριξαν την ομάδα από την κορυφή, όπου η νίκη χαρακτηρίζεται αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Σίγουρα, θα υπάρξουν αλλαγές φρεσκαρίσματος στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση, χωρίς ωστόσο να χαλάσει η χημεία της ομάδας. Ο Εντλοβού αν και νιώθει πολύ καλά και προπονείται κανονικά, μάλλον θα μείνει εκτός με τον Κουλούρη να παίρνει φανέλα βασικού με στόχο να δώσει συνέχεια στο εξάσφαιρο που τράβηξε στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου κόντρα στην Ελπίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα