Καθαρή νίκη και... πρόκριση για Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε καθαρό διπλό στο "AEL FC Arena" (3-0) και μπορεί να σκέφτεται από τώρα την πρόκριση στα προημιτελικά. Προσπάθησε η ΑΕΛ, αλλά λύγισε μετά το δεύτερο γκολ.

Εικόνα αγώνα:

Το ματς πήρε συγκεκριμένη μορφή μέχρι να γίνει το 0-1 στο 18ο λεπτό. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει απειλητικές διαθέσεις.

Το υπέροχο γκολ,

όμως, του Γιαννούλη (με σουτ, το οποίο κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα) άνοιξε το ματς, αφού η ΑΕΛ ανέβηκε και κυνήγησε την ισοφάριση. Μία φορά το έκανε με αξιώσεις και έφτασε κοντά στο 1-1. Συγκεκριμένα, στο 33ο λεπτό μετά από σέντρα του Μασούρα από δεξιά, ο Μπόγιοβιτς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα λίγα μέτρα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ πίεσε, έκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα αναγκάστηκε να μαζέψει για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα της, όταν ο Φούντας στο 64' έκανε το 0-2.

Λογικό ήταν οι γηπεδούχοι να παρατήσουν το ματς. Με την ψυχολογία στα τάρταρα μετά το δεύτερο γκολ, ο Αστέρας ήταν το απόλυτο αφεντικό. Πήρε πίσω τον έλεγχο και ουσιαστικά περίμενε το σφύριγμα της λήξης. Δευτερόλεπτα πριν ακουστεί, ήρθε και το τρίτο χτύπημα, με τον Μουκάμ να διαμορφώνει το τελικό 0-3, μετατρέποντας τη ρεβάνς της Τρίπολης σε τυπική διαδικασία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (69' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο (78' Ναγιάρ), Πάτο, Μπουντόπουλος (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (23' Χαμντανί), Κουρμπέλης (79' Τορμένα), Δημούτσος (46' Φούντας), Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα