Προβάδισμα για την πρόκριση ο Ηρακλής

Η Βέροια είχε τις τελικές και τις μεγάλες ευκαιρίες, ο Ηρακλής όμως είχε την ουσία. Ο Γηραιός νίκησε 1-0 τους Μακεδόνες εκτός έδρας και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους "8". Εχασε πέναλτι στο 0-0 η Βέροια.

Η εικόνα του αγώνα

Αν υπήρχε μία ομάδα που ζήτησε με περισσότερες αξιώσεις το γκολ

στο παιχνίδι αυτή ήταν η Βέροια. Και από το πρώτο ημίχρονιο κιόλας. Εντάξει, οι Μακεδόνες δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, είχαν όμως τέλος πάντως ανάπτυξη και την επιθυμία να πατήσουν περιοχή.

Αφού στο 14' ο Νέτο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από χτύπημα φάουλ και στο 27΄ο Μαγέφσκι αστόχησε από καλή θέση, η Βέροια εξάντλησε τα περιθώρια για το πρώτο μέρος αφού άλλες ευκαιρίες δεν κατάφερε να φτιάξει.

Ακόμα και όταν όμως της παρουσιάστηκε η κλασικότερη (πέναλτι) την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. Ο Ναζλίδης κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Στάμου στο 69' αλλά την εκτέλεσή του την απέκρουσε ο έξοχος Χουάντερσον διατηρώντας το 0-0-.

Το οποίο μάλιστα δεν διατηρήθηκε για πολύ αφού στο 73' ο Ρομάνο έστειλε την μπάλα συστημένη στον Μπαρτολίνι (στημένη φάση) επιτρέποντας στο συμπατριώτη του να γράψει το 0-1! Οσο και αν προσπάθησαν στη συνέχεια οι Μακεδόνες, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι. Οι τελικές πάντως δεν τους έλειψαν ούτε τότε.

Οι συνθέσεις

Βέροια: Καντιμοίρης, Νάστος, Μαραγκός, Οστοιτς, Σιόντης, Νέτο, Αρτσε, Μαγέφσκι (77' Μελικιώτης), Ναζλίδης, Καϊκούτ (61' Κόλα), Αμπντούν (61' Γεωργιάδης).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου (70' Πορτουλίδης), Ρομάνο (89' Τσότρας), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα