Παμπορίδης: Αφήστε έξω από προεκλογικό τα δημ. Νοσηλευτήρια

Έκκληση όπως κρατηθούν τα δημόσια νοσηλευτήρια εκτός του προεκλογικού αγώνα, απηύθυνε ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Ο Γιώργος Παμπορίδης, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, κάλεσε τα κομματικά στελέχη, καθώς και τα μέλη των εκλογικών επιτελείων των υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, όπως αφήσουν εκτός του προεκλογικού αγώνα την κατάσταση στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Όπως είπε ο Υπουργός, κατανοεί τους υψηλούς τόνους λόγω του ότι βρισκόμαστε μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας, ωστόσο «τα κρατικά νοσηλευτήρια

θα πρέπει να μείνουν έξω από αυτό τον αγώνα».

«Βάλτε τέλος στον αφορισμό και στην απαξίωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων λόγω προεκλογικού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.

Ο Γιώργος Παμπορίδης, μίλησε επίσης για ιστοσελίδα η οποία ανάρτησε είδηση που εκανε λόγο ότι «η ελονοσία κτύπησε την πόρτα των δημόσιων νοσηλευτηρίων». Ήδη το Υπουργείο Υγείας, νωρίτερα, με ανακοίνωση, διέψευσε κατηγορηματικά την εν λόγω αναφορά, ενώ ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι για την υπόθεση θα καταγγείλει επίσημα την ιστοσελίδα που ανάρτησε την ψευδή είδηση, στην αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα