Ο πυρήνας των νέων ιδεών στην πρωτεύουσα

Το TEDx University of Nicosia, η διοργάνωση που θέτει στο επίκεντρο τις επιστημονικές και τεχνολογικές αναζητήσεις, την καινοτομία και την δημιουργικότητα πραγματοποιείται με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στις 11 Νοεμβρίου με θέμα GAME OVER. PLAY AGAIN?

Η Τράπεζα

Κύπρου πρωτεργάτης στη διάδοση νέων ιδεών στη χώρα, στηρίζει το TEDx University of Nicosia, έναν από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο που πραγματοποιείται με θέμα GAME OVER. PLAY AGAIN? στην πρωτεύουσα στις 11 Νοεμβρίου. To TEDx University of Nicosia διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια με περισσότερους από 15 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό οι οποίοι θα εμπλουτίσουν το κοινό με ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Στόχος του φετινού TEDx University of Nicosia είναι να μοιραστεί με το κοινό σύγχρονες απόψεις και προβληματισμό γύρω από τη θεματική ενότητα Game Over. Play Again?. Μια θεματική που μας απασχολεί όλους. Η εκπληκτική ιστορία ενός συγγραφέα της The Guardian που επαναξιολογεί τα καθήκοντά και αποφασίζει να επενδύσει σε μια απλούστερη, λιγότερο εξωφρενική ζωή, μια οδυνηρή ιστορία ξυλοδαρμού γυναίκας μπροστά από τα παιδιά της η οποία γίνεται διεθνές viral, ένας εμπειρογνώμονας που μοιράζεται την φιλοσοφία του να δίνει ζωή σε νεκρές εκτάσεις γης και ένας πρωτοποριακός ερευνητής της ανθρώπινης γενετικής είναι λίγες από τις θεματικές που θα αναπτύξουν οι ομιλητές.

Ακόμα, ένας διακεκριμένος κοινωνιολόγος και συγγραφέας του Harvard Business Review, μια best seller συγγραφέας και μια επίμονη μαμά διδύμων μοιράζονται με το κοινό τις σκέψεις τους για την επιδίωξη μιας πιο ισορροπημένης και ουσιαστικής ζωής, ενώ μια από τις 100 πιο δυναμικές προσωπικότητες σύμφωνα με το Time Magazine με επιρροή στον κόσμο έρχεται στη σκηνή του TEDx University of Nicosia να μιλήσει για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της ζωής μας.

Η εκδήλωση TEDx University of Nicosia πραγματοποιείται με τις διεθνείς προδιαγραφές και στην προσπάθεια βρίσκει σύμμαχο την Τράπεζα Κύπρου για 4η συνεχόμενη φορά όσον αφορά τη διεξαγωγή της. Η στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στο TEDx University of Nicosia γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της να καλλιεργεί, να ενισχύει και να διευρύνει τους ορίζοντες των νέων δυναμικών κοινών της χώρας τροφοδοτώντας τους με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

Επιπλέον, στήριξη στην εκδήλωση δίνουν η Aegean Airlines, το supper club CERINES, η Stella Artois, τα Gloria Jeans και το δίκτυο εθελοντών Together Cyprus.

Το TEDx είναι μια εκδήλωση που γίνεται σε χιλιάδες πόλεις, καλλιεργεί και προωθεί τη σύγχρονη σκέψη και προβληματισμό. Για εκδηλώσεις όπως το TEDx είναι περήφανες τόσο οι πόλεις που τις φιλοξενούν όσο και οι εταιρίες που τις στηρίζουν. To TEDx University of Nicosia είναι μια τέτοια εκδήλωση που με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου προωθεί ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, σκέψη και προτάσεις, εικόνες και ιστορίες δοσμένες από τους καλύτερους επιστήμονες και ανθρώπους.

Το TEDx University of Nicosia στόχο έχει να γίνει ο πυρήνας των νέων ιδεών στην πρωτεύουσα και σχεδιάζεται ώστε να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση τα εισιτήρια προπωλούνται στο www.tedxunic.com το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα