Ομόνοια: Οι επόμενες κινήσεις

Με την απόκτηση του Βύντρα συμπληρώθηκαν οι 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

Τα δεδομένα και οι πιθανές λύσεις των «πρασίνων» είναι γνωστές. Είτε θα προχωρήσουν στην απόκτηση νεαρού παίκτη (κάτω των 21 ετών) είτε Κύπριου ποδοσφαιριστή. Όπως είναι γνωστό, η Ομόνοια βρίσκεται σε επαφές με τον Άρη Λεμεσού για την παραχώρηση του Θεοδόση Κύπρου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Επίσης, όλο αυτό το διάστημα

ο Νίκος Νταμπίζας αξιολόγησε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών και δεν αποκλείεται στο τέλος να καταλήξει σε κάποια από αυτές.
Είναι πάντα στο τραπέζι το σενάριο αποδέσμευσης ποδοσφαιριστή για να ανοίξει θέση στο ρόστερ και να αποκτηθεί ένας πιο έμπειρος παίκτης (κόφτης), που ιδανικά θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Μπορεί το περασμένο Σάββατο από επίσημα χείλη να ακούσαμε ότι αυτό το σενάριο είναι εκτός συζήτησης, ωστόσο νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» άφησαν ανοικτό το παράθυρο για να προκύψει αντικατάσταση παίκτη στο ρόστερ.
Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα, αφού αύριο το βράδυ ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος και θα μάθουμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις και οι τελευταίες προσθήκες, αν τελικά γίνουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα