Διόρθωση λαθών και βελτίωση

ΑΕΚ
Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος στην «AEK ARENA» με την Καρμιώτισσα

Η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Εθνικό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA ήρθε γάντι στην ομάδα της Λάρνακας. Οι «κιτρινοπράσινοι» «χρωστάνε» και τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα. Η ομάδα της Λάρνακας ταλαιπωρήθηκε κατά την επιστροφή της από την Τσεχία, αλλά στο τέλος, όπως εξελίχθηκε η όλη κατάσταση και το κλίμα στην ομάδα, μπορούμε να πούμε ότι βόλεψε την ομάδα

του Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Θα ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση με την ψυχολογία που είχε η ομάδα, από τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Λίμπερετς. Τώρα υπάρχει αρκετός χρόνος στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ για να διορθώσει τα λάθη που έγιναν, κυρίως στον επαναληπτικό με τους Τσέχους. Χρόνος για ξεκούραση, διόρθωση λαθών, αλλά και βελτίωση σε όλους τους τομείς. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα.

Η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί στο νεόκτιστο γήπεδό της, όλα είναι υπέρ της, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη, η οποία θα είναι και ιστορική. Η πίεση θα είναι μεγάλη για τους «κιτρινοπράσινους», γι’ αυτό ο Ιντιάκεθ θα πρέπει να δουλέψει πολύ καλά από τώρα σε αυτό τον τομέα. Υπάρχει ακόμη μπόλικος χρόνος, αλλά το άλλο αρνητικό στοιχείο είναι το γεγονός των πολλών απουσιών, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Δέκα απουσίες διεθνών
Όταν από τις προπονήσεις απουσιάζουν δέκα ποδοσφαιριστές, σίγουρα αυτό αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε προπονητή. Ειδικά όταν οι μισοί από αυτούς είναι βασικοί, τότε δεν θα μπορεί να δουλέψει στην τακτική. Με την Εθνική Κύπρου απουσιάζουν οι Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Γιωργαλλίδης, Λαμπάν και Εγγλέζου. Με την Εθνική Νέων Κύπρου απουσιάζουν οι Μιχαήλ και Κωνσταντίνου. Με την Εθνική Σκοπίων οι Μόισοφ και Τρισκόφσκι και με την Εθνική Μαυροβουνίου ο Μπόλιεβιτς.

Οι πολλές απουσίες ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κλείσει φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών το ερχόμενο Σάββατο. Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εγκαινιαστεί με τον καλύτερο τρόπο και η «AEK ARENA», όμως ήταν αδύνατο με δέκα απουσίες ποδοσφαιριστών. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε.

Μέχρι την πρεμιέρα 2.000
Από την επίσημη ΑΕΚ δεν έχει βγει ακόμη ο ακριβής αριθμός διαρκείας, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος τα εισιτήρια διαρκείας θα ξεπεράσουν τις δύο χιλιάδες. Μπορεί να μην είναι ο αναμενόμενος αριθμός, όμως είναι μια καλή αρχή, αν αναλογιστεί κανείς τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα μια ομάδα με τις επιτυχίες των δύο τελευταίων χρόνων που πέτυχε η ΑΕΚ, θα άξιζε πολύ μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα