Ανόρθωση: Αναμένουν τον Σέου στην Ανόρθωση

Το πρώτο δείγμα γραφής της Ανόρθωσης δεν ήταν και το καλύτερο.

Φανέρωσε περισσότερα αρνητικά παρά θετικά στοιχεία, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Μια ομάδα με έλλειψη βάθους, ποδοσφαιριστών που δεν διαθέτουν αρκετή ποιότητα και με το βασικό πρόβλημα που υπάρχει όλο το καλοκαίρι να μη λύνεται, το τέρμα.

Η «κυρία» παρουσίασε αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Φυσικά κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι σίγουρα θα βοηθήσουν όπως ο Ρούμπεν Ράγιος. Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση χρειάζεται

βελτίωση. Πώς θα γίνει αυτό; Με ενίσχυση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αντόνιο Πούτσε προχώρησε μόνο σε μια αλλαγή, τη στιγμή που η εικόνα της είναι κάτω του μετρίου. Η βελτίωση θα γίνει μόνο μέσω της ενίσχυσης, έστω και την υστάτη. Πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Να αντικατασταθούν επάξια με αυτούς που παραχωρήθηκαν σε ομάδες του εξωτερικού.

Στο θέμα ενίσχυσης, η διοίκηση της Ανόρθωσης αναμένει τις εξελίξεις στην περίπτωση του Σεού Αμπντουλαΐ. Ο 23χρόνος Νιγηριανός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την «κυρία» για δυο χρόνια. Αυτό που απομένει είναι να λύσει τη συνεργασία του με την Ουνιάο Μαδέιρα. Υπήρχε χθες η αισιοδοξία ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, όμως δεν έγινε.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Αλμπέρτο Μπενίτο «τρέχει» για να κλείσει ακόμα δυο θέσεις. Η πρώτη αφορά τερματοφύλακα και η δεύτερη ακόμα έναν επιθετικό. Δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση ακραίου επιθετικού. Για να γίνουν αυτές οι δυο κινήσεις θα πρέπει να αποχωρήσουν δυο ποδοσφαιριστές. Η μη συμπερίληψη του Κρέσπο στην αποστολή του αγώνα με τη Ν. Σαλαμίνα δείχνει ότι ο Αντόνιο Πούτσε δεν τον υπολογίζει. Ενώ σε πολύ δύσκολη θέση είναι και ο Σάβιτς.

Σαφώς η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει σε κάποιο βαθμό στη βελτίωση της εικόνας, αλλά δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Τους ίδιους ποδοσφαιριστές που προπονεί ο Αντόνιο Πούτσε από την αρχή της προετοιμασίας, τους ίδιους θα προπονεί και στη διακοπή. Η βελτίωση θα έρθει μόνο με τον ερχομό ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Μπορεί να είναι η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τις πρώτες δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης, που έκανε λόγω για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Με τέτοια εικόνα κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα