Ομόνοια: Να το διατηρήσει "απόρθητο φρούριο"

Εφτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες ως γηπεδούχος μετρά η Ομόνοια. Οι πράσινοι από τον Δεκέμβρη και εντεύθεν μετέτρεψαν το ΓΣΠ σε «απόρθητο φρούριο» και θέλουν να το διατηρήσουν τέτοιο μέχρι το τέλος της περιόδου. Η ομάδα της Λευκωσίας θα αγωνιστεί ακόμα τέσσερις φορές στο γήπεδο της στο πρωτάθλημα και σε ενδεχόμενο που αποκομίσει το μέγιστο των βαθμών τότε θα ελπίζει βάσιμα για κατάληψη της 3ης θέσης.

Παράλληλα, η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχασε φέτος στην έδρα της καθώς σε 14 αγώνες,

μετρά εννιά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Όπως γίνεται αντιληπτό το δυνατό όπλο των πρασίνων είναι το ΓΣΠ, στο γήπεδο που θα φιλοξενήσουν την επόμενη αγωνιστική την ΑΕΚ. Την ερχόμενη Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα επιδιώξουν να διευρύνουν το νικηφόρο εντός έδρας σερί σε οχτώ αγώνες και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την 3η θέση.

Τα εμπόδια του κυριακάτικου αγώνα είναι ψηλά, αφού η Ομόνοια θα κληθεί να κερδίσει τα σημαντικά προβλήματα και μια αρκετά δύσκολη ομάδα για να παραμείνει τουλάχιστον σε απόσταση βολής από τη θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός και αν χάσει ο Απόλλωνας, μια ημέρα νωρίτερα στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ και το παιγνίδι με την ΑΕΚ αποκτήσει επιπλέον κίνητρο για τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα