ΑΕΚ: Προετοιμασία και στην ψυχολογία

Έχοντας ανοίξει η «ψαλίδα» από την κορυφή στους έξι βαθμούς, από δω και πέρα, η νίκη θα είναι μονόδρομος, σε κάθε αγώνα, για την ΑΕΚ. Την Κυριακή, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θα ταξιδέψει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, έχοντας εις γνώση το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του συνδιεκδικητή του τίτλου ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, που αγωνίζονται το Σάββατο.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος,

η τεχνική ηγεσία των Λαρνακέων καλείται να προετοιμάσει την ομάδα και στον ψυχολογικό τομέα για να διαχειριστεί σωστά την πίεση που τους ασκεί η αναγκαιότητα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μετά από τριήμερο ρεπό, οι Λαρνακείς επαναρχίζουν αύριο την προετοιμασία τους και μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Στις προπονήσεις της ομάδας θα ενσωματωθούν οι Κύπριοι διεθνείς Μυτίδης, Εγγλέζου και Λαμπάν, ενώ εκτός απροόπτου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Χαραλάμπους.

Οι Τριτσκόφσκι και Μπόλιεβιτς θα επιστρέψουν στην ομάδα μετά τα παιχνίδια των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου με την Βουλγαρία και την Λευκορωσία αντιστοίχως που θα διεξαχθούν την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα