Ομόνοια: Αιχμάλωτη της επιπολαιότητας της

Όσο και να δούλεψε ο Μιλόγεβιτς στη προπόνηση, ότι και αν είπε στους παίκτες του για τη νοοτροπία και την ανάγκη βελτίωσης της, το συμπέρασμα είναι απλό.

Οι παίκτες του δεν τα... μετέφεραν στο γήπεδο. Χωρίς νεύρο, χωρίς καθαρό μυαλό με την επιπολαιότητα να βασιλεύει. Η φάση του γκολ με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Γκουλόν είναι το πιο κτυπητό παράδειγμα. Όχι όμως το μοναδικό.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς? Τον Λιομπανίτζε και τον Μπαντιμπαγκά που αναλώθηκαν σε πολλές ανούσιες ενέργειες και έκαναν σωρεία

λαθών? Την αδυναμία πέρα από ένα πεντάλεπτο να αναπτυχθούν σωστά και να κυνηγήσουν ορθόδοξα το γκολ. Δύσκολο να βρεις παίκτη που ξεπέρασε από τη μετριότητα. Όταν δε σε μία τέτοια μέρα σπαταλάς τις δύο άχαστες ευκαιρίες που βρίσκεις δεν έχεις τύχη. Το πέναλτι που έφερε το 2-0 δεν ήταν, αλλά κανένας δε μπορεί να το επικαλεστεί σαν αίτιο της ήττας.

Κοντολογίς. Η θέση της Ομόνοιας είναι σχεδόν αντιπροσωπευτική της παρουσίας της. Η αγωνιστική της εικόνα και η κουλτούρα μόνο μεγάλη ομάδα δε θυμίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα