"Κάναμε τραγικά λάθη" (βίντεο)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου τόνισε οτι η ομάδα του έκανε τραγικά λάθη και έβαλε μόνη της τα γκολ της ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς:

"Ήρθαμε να παίξουμε μια ομάδα που είχε βαθμολογικά και αγωνιστικά προβλήματα. Και εμείς με μια νίκη που πετύχαμε από τη στιγμή που ήρθαμε και μετά από την αποτυχία τη περασμένη εβδομάδα, ήρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε αποτέλεσμα. Όσον αφορά την ανάλυση παιχνιδιού και με την εντεκάδα

που έφτιαξε η ΑΕΛ, δουλέψαμε και ξέραμε ότι θα μας περιμένει με γρήγορους παίκτες στα άκρα. Εμείς δεν δεχθήκαμε γκολ καναμε με τραγικά λάθη πίσω. Προσπαθώ και γω καθημερινά στη προπόνηση να δω τι θα γίνει πίσω να βρω τους 4. Η ΑΕΛ δεν μας είχε απειλήσει καθόλου αλλά στο ποδόσφαιρο καμιά φορά έρχεται το λάθος, βάλαμε γκολ μόνοι μας. Εκτός από τα προβλήματα έχουμε και προβλήματα επικοινωνίας, έχουμε δυσκολία και αυτό το γκολ από εκεί προέρχεται, λανθασμένη επικοινωνία αμυντικού και τερματοφύλακα. Το θέλαμε, η ΑΕΛ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο πιο αποφασισμένη και μετά την αλλαγή του Σέμα έδωσε μεγαλύτερη ώθηση και περίμενε κόντρα επίθεση. Ήρθε αυτό το πέναλτι, εγώ δεν μπορώ και δεν θέλω να μιλήσω με όλο το σεβασμό. Δεν γνωρίζω και τους κανονισμούς εδώ. Κατά τη προσωπική μου άποψη δεν ήταν πέναλτι, ο Μπεμπέ βρίσκει μόνο τη μπάλα. Δεν ξέρω τους κανονισμούς, αν μπορούμε να μιλήσουμε. Από κει και πέρα μπήκε νευρικότητα στο παιχνίδι, χάσαμε τη ψυχραιμία μας. Ρισκάραμε, βάλαμε όλους τους επιθετικούς, σκοράραμε. Για τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο δεν ξέρω τι να πω, αν έμπαιναν τα γκολ τα πράγματα θα ήταν αλλιώς, ο αντίπαλος θα άνοιγε και θα κάναμε κάτι περισσότερο. Θα δούμε, είναι φανερό ότι θέλουμε μεταγραφές, μιλάω με τη διοίκηση και είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε την ομάδα. Από τη πλευρά μου θα πω ότι θα κάνουμε τα πάντα, μόνο οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία μπορούν να κάνουν κάτι. Η ευθύνη είναι δική μας. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και ελπίζω στη συνέχεια να πάμε καλά".


Σε ποιες θέσεις θα κινηθείτε για ενίσχυση;

"Σε όλες τις γραμμές χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αν δούμε τα 4 γκολ που δεχθήκαμε τις τελευταίες 2 βδομάδες, η άμυνα που αλλάζει συνεχώς θέλει βοήθεια. Είναι φανερά και τα προβλήματα επικοινωνίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά για να έχεις απαιτήσεις, πρέπει να έχεις και τέτοιους παίκτες. Η Ομόνοια έχει πρόβλημα οικονομικό, αλλά θα την βγάλουμε από κει. Θα κάνουμε τις κινήσεις μας, τα παιδιά αλλάζουν, δουλεύουν, η ψυχολογία τους δεν είναι καλή, πρέπει να είμαστε νικητές και για αυτό δουλεύουμε".

Στο -10 μπορείτε να ελπίζετε για πρωτάθλημα;

"Αυτή τη στιγμή προέχει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν σας πω πως πάμε για πρωτάθλημα, είναι γιατί το επιβάλλει η ιστορία μας, όπου και να είναι. Πριν από αυτό όμως, είναι να φτιάξουμε την ομάδα, να παίξουμε καλό ποιοτικό ποδόσφαιρο, να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα σε όποια έδρα και να πάμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ενίσχυση και θα δούμε στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα