Ολυμπιακός - ΑΕΛ 0-0: Χωρίς γκολ η πρώτη φάση ημιτελικού!

"Άσφαιρο" ήταν το πρώτο παιχνίδι ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Μακάρειο Στάδιο. 

Ένα παιχνίδι μοιρασμένο με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ένα παιχνίδι που άφησε αρκετές απουσίες ενόψει επαναληπτικού. Η ρεβάνς είναι ορισμένη στις 26 Απριλίου, όπου θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Το παιχνίδι:

Στο Ά μέρος η ΑΕΛ στα πρώτα 15 λεπτά

πάτησε αρκετές φορές την περιοχή του Μολ με τον Μιραλάς να έχει την καλύτερη στιγμή στο 8’. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε, ενώ ο Γιανέφσκι προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή με τον Κατσανίκλιτς να αποχωρεί και τον Χάσα να περνάει στη θέση του.

Έπειτα στο 39’ υπήρξε η επόμενη καλή στιγμή από πλευράς ΑΕΛ, με τον Χάσα να κάνει το γύρισμα στον Μιραλάς που νικήθηκε όμως απ’ τον Μολ. Τρία λεπτά μετά απάντησε στις χαμένες ευακιρίες ο Ολυμπιακός με το σουτ του Ψύχα από καλή θέση, να με βρίσκει στόχο.

Στο β’ ημίχρονο και αφότου έμεινε στα αποδυτήρια ο Μιραλάς, ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό 10λεπτο. Στο 48’ «άγγιξε» το γκολ με τον Χαραλάμπους, το σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι μετά από επέμβαση του Μούριελ. Ο Βραζιλιάνος κίπερ είχε απάντηση και στο σουτ του Ψύχα (54’) αλλά και στη κεφαλιά του Μουκτάρη (55’). Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στην πορεία, με τον Μάκη Σεργίδη να προχωρεί και αυτός σε αναγκαστικές κινήσεις απ’ τον πάγκο λόγω τραυματισμών των Κυριάκου και Ψύχα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε το οτιδήποτε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Εντεκάδες:

Ολυμπιακός: Μολ, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Ψύχας (69΄ Πεχλιβάνης), Νάνι, Κυριάκου (69΄ Ιωάννου), Γκόρουπετς, Καλίλι (87΄ Γιακουμάκης), Χαραλάμπους (65΄ Κα), Αλσέους, Κορομά (87΄ Ενόχ)

Στον πάγκο οι Τσαρλς, Λιασίδης, Μπάρντι, Σάλι, Δόσις, Σλόγκαρ, Χέντρικς

ΑΕΛ: Μούριελ, Φραντζής, Τεσέιρα, Νταβόρ, Μιραλάς (46΄ Μεντόζα), Κατσανίκλιτς (14΄ Χάσα), Τσιμπόλα, Τσέρνιχ (88΄ Μεντόγεβιτς), Τζάλμα, Ρομό (75΄ Μπεραχίνο), Ντεγοέστ

Στον πάγκο οι Ολιβέιρα, Παπαφώτης, Παντελή, Σιλβέστρος, Φιλίποβιτς, Μιλιντσεάνου, Μπιλοβάρ, Κοντινέλα

Κίτρινες: Μολ / Τζάλμα, Μιραλάς (σ.σ χάνει ρεβάνς)

Διαιτητής: Marinelli Livio

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Serra Marco

AVAR: Αθανασίου Κυριάκος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Keywords
Τυχαία Θέματα