Ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος ομιλιών “Life Changing Ideas”

Ο Niro Sivanathan μας παρουσιάζει τρόπους αποτελεσματικής επιρροής και ηγεσίας στο χώρο εργασίας

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, ολοκληρώνει τον κύκλο της για φέτος, φιλοξενώντας ακόμα ένα διακεκριμένο ομιλητή, τον επίκουρο καθηγητή του London Business

School, Niro Sivanathan.

Ο βραβευμένος ακαδημαϊκός, στην ομιλία του “The Power of Influence at Work” στις 31 Μαΐου, στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μαζί μας σχετικά με θέματα επιρροής, διαπραγματεύσεων και επιτυχημένης ηγεσίας.

Η έρευνα του Δρ Sivanathan είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και επικεντρώνεται στο πώς η ψυχολογία του εαυτού επηρεάζει την λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, διερευνά πώς η κοινωνική ιεραρχία, μέσω της ψυχολογικής εμπειρίας της εξουσίας και του καθεστώτος, ρυθμίζει την κρίση και τις συμπεριφορές μας.

Ο Sivanathan συμβουλεύει και εκπαιδεύει στελέχη διάφορων οργανισμών: IBM, McDonald’s, A.T Kearney, Mars, Nestle, AXA, Vodafone, PwC, KPMG, Sanofi, Prudential, FOX International, Rabobank· και παράλληλα κλήθηκε να παρουσιάσει τη δουλειά του στο World Economic Forum και στο Young President’s Organization.

Η επιρροή που μπορεί και πρέπει να ασκεί κάποιος στο εργασιακό του περιβάλλον, είναι μια συνεχής πρόκληση για τον σημερινό μάνατζερ, ο οποίος παλεύει να πείσει τους πελάτες, τους υφιστάμενους ή ακόμα και τους συναδέλφους του να δουν τα πράγματα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία. «Αν γνωρίζεις πώς να ασκείς την επιρροή σου συστηματικά και αποτελεσματικά, μόνο τότε μπορείς να είσαι ηγέτης», υποστηρίζει ο Sivanathan.

Ο ομιλητής θα μοιραστεί πρακτικές συμβουλές και λύσεις με τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να αποφεύγουν λάθη και να μην ασπάζονται αποφάσεις βασισμένες στις προκαταλήψεις του περιβάλλοντος τους. Συνεπώς, θα μάθουν να ασκούν πιο αποτελεσματικά την επιρροή τους στο χώρο εργασίας, και όχι μόνο, πείθοντας τους γύρω τους να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που αυτοί επιθυμούν.

Η σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” απευθύνεται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, ενώ η προσεχή ομιλία αφορά ιδιαίτερα τις διευθύνσεις εταιρειών που καλούνται να εφαρμόσουν τις απαιτούμενες αλλαγές για μια αποτελεσματική ηγεσία. Χορηγοί της σειράς είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Wargaming. Χορηγοί Επικοινωνίας, το Sigmalive και το Capital Today.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 77778030 ή στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα