Πάφος:Ποινές 3,5&4 χρόνων σε δυο για διαρρήξεις και κλοπές

Ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων επέβαλε το μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 35χρονο και 4 χρόνων σε 46χρονο, σε σχέση με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, κατοχής πιστολιού και διαρρήξεων και κλοπών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν το 2017 στην Πάφο.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ένα πιστόλι, αριθμό φυσιγγίων και κλοπιμαία προϊόντα, όπως ρούχα και χρυσαφικά, εντόπισαν το πρωί της 27ης Νοεμβρίου του 2017 τα μέλη του ΟΠΕ Πάφου, μετά τη σύλληψη

δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα.

Πρόκειται για τον 35χρονο και τον 46χρονο, οι οποίοι καταζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2017 στην επαρχία Πάφου.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, οι δύο εντοπίστηκαν στην οικία του 46χρονου στην Πάφο και γύρω στις 5.40π.μ. το πρωί της 27ης Νοεμβρίου συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, αριθμός φυσιγγίων και μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Εντοπίστηκε, επίσης, μεγάλος αριθμός από είδη ένδυσης, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Στη συνέχεια, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε οικία φιλικού προσώπου του 35χρονου, όπου, κατά τη διάρκεια έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χρυσαφικών, τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα