Οι δηλώσεις των προπονητών από το Τσίρειο

Δικαιούταν ο Άρης τους τρείς βαθμούς αν και δυσκολεύτηκε για να τους πάρει, είπε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής των γηπεδούχων Εουγκέν Νακόε. Ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έκανε δώρο στον αντίπαλο ένα γκολ.

Από την άλλη ο Νίκος Καραγεωργίου στάθηκε στο γεγονός ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ναγκόε (Άρης): «Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδα τέσσερα παιχνίδια της Ένωσης, είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Προετοιμαστήκαμε καλά. Δεν αρχίσαμε το παιχνίδι όπως θα ήθελα, κάναμε και ένα μεγάλο λάθος και δώρο ένα γκολ στον αντίπαλο. Στην επανάληψη παίξαμε πολύ καλύτερα. Η Ένωση είχε μια μεγάλη ευκαιρία. Δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε δύσκολα. Θέλω η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχα τον χρόνο να κάνω αυτά που ήθελα».

Καραγεωργίου (ΕΝΠ): «Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που δεν καταφέρνουμε να πάρουμε βαθμούς για να δούμε καλύτερα τα πράγματα. Δεν είναι και το καλύτερο αυτό με τρεις συνεχόμενες ήττες, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας έκαναν μια προσπάθεια, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν έφτανε για να κερδίσουμε. Όλες μας οι κινήσεις και ο τρόπος που παίξαμε ήταν επιθετικός, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε πάνω από ένα γκολ και ο αντίπαλος έβαλε δύο. Όταν παίρνεις βαθμούς νιώθεις μια ικανοποίηση, εμείς πάμε πίσω στο Παραλίμνι χωρίς να νιώθουμε την χαρά των βαθμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα