ΑΕΛ: Ήττα ντροπής και εξελίξεων

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αποψινή ήττα απο τον ΑΠΟΕΛ ήταν η πιο ντροπιαστική στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΛ. Αυτό το 6-0 σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ανάλαβε την ευθύνη και τόνισε ότι θα μιλήσει με την διοίκηση. Ίσως πίσω απο τα λέγόμενα του να βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Κύπριος τεχνικός πολύ πιθανό να υποβάλλει την παραίτηση του. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτή η ήττα να

φέρει εξελίξεις στην Λεμεσιανή ομάδα , αφού στο αποψινό αγώνα παρουσιάστηκε τραγική. Δεν είχε αρχή αλλά ούτε και τέλος. Ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ είναι πανίσχυρος και το απέδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια όμως η ΑΕΛ δεν μπόρεσε ποτέ να μπεί στον ρυθμό του αγώνα. Ειδικά όταν στο 16 το σκόρ έγινε 2-0 , η ΑΕΛ κατέρρευσε σαν ''χάρτινος πύργος'' και ο ΑΠΟΕΛ έκανε επίδειξη δύναμης.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και βεβαίως η νέα ήττα και η πενιχρή συγκομιδή των εφτά βαθμών σε εφτά αγώνες είναι κάτι που θα προβληματίσει άμεσα την διοίκηση των ''γαλαζοκιτρίνων''. Ναι μεν η ΑΕΛ δεν έχει στην φετινή μεγάλες απαιτήσεις όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παρουσιάζεται με αυτό το κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Ήταν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και δεν αποκλείεται όπως αναφέραμε να προκύψουν άμεσα εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα