4 στα 4 η Γκλάντμπαχ

Εντυπωσιακή η Γκλάντμπαχ, διέλυσε με 5-1 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, για να κάνει το 4 στα 4 με τον Σούμπερτ στον πάγκο.

Η Γκλάντμπαχ του Φαβρ ανά περιόδους εντυπωσίαζε. Αυτή του Σούμπερτ είναι άλλο πράγμα. Όχι μόνο έκανε το 4 στα 4 με τον τελευταίο στον πάγκο, αλλά τα κατάφερε, διαλύοντας με 5-1 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, που είχε να χάσει στην έδρα της από τον περασμένο Νοέμβριο!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που πήραν το προβάδισμα στο 16’. Ο Χραντέσκι αρχικά έβγαλε το πλασέ του Στιντλ, όμως ο Ράφαελ πήρε το ριμπάουντ,

για να κάνει το 0-1. Το ματς ήταν ανοιχτό και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 29’. Ο Ντομίνγκεθ έκανε λάθος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Ζόμερ, ο Καστένιος μπήκε στη φάση και κέρδισε το πέναλτι, για να κάνει ο Μάιερ το 1-1 από την άσπρη βούλα. Ο ρυθμός παρέμεινε καλός μέχρι το ημίχρονο, όμως το σκορ δεν άλλαξε και η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Η εμφάνιση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος ήταν επιβλητική. Στο 48’ το εκπληκτικό σουτ του Στιντλ σταμάτησε στο δοκάρι, όμως στο 51’ το 1-2 ήρθε με δόση τύχης, καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από σουτ του Νταούντ εκτός περιοχής και κόντρα στον Άμπρααμ! Στο 54’ ήταν η σειρά του Τζόνσον να στείλει την μπάλα στο δοκάρι, πριν ο Στιντλ τη στείλει άουτ, με την εστία στο έλεός του!

Οι παίκτες του Σούμπερτ συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, κάνοντας φύλο και φτερό την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 57’ μετά από ωραία ασίστ του Νταούντ, ο Ράφαελ έκανε το 1-3, με τους παίκτες του Φε να τα έχουν χαμένα! Οι Αετοί είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσα τους αντιπάλους τους, που έφτασαν στο τέλος στο θριαμβευτικό σκορ. Στο 82’ ο Χαν σκόραρε και πάλι μετά τον περασμένο Νοέμβριο στην Bundesliga, κάνοντας το 1-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 1’ των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 1-5 μετά από ασίστ του Νόρντβαϊτ!

Keywords
Τυχαία Θέματα