Οδηγός έδωσε 200 ευρώ,σε γυναίκα που προσποιήθηκε ότι παρασύρθηκε

Στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ παρενέβη τηλεφωνικώς ο Έκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης και τοποθετήθηκε επί του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του Sigmalive, που απεικονίζει καρέ καρέ τη νέα καλοστημένη κομπίνα στους κυπριακούς δρόμους, με πρόσωπα που προσποιούνται ότι παρασύρθηκαν από οδηγούς οχημάτων, διεκδικώντας από αυτούς χρηματικά ποσά.


Την ιδιαίτερη προσοχή των

οδηγών συστήνει η Αστυνομία σε ό,τι αφορά στη νέα παγίδα από επιτήδειους στους δρόμους, που στόχο έχουν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο κ. Αγγελίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση που η Αστυνομία, μ’ ανακοινώσεις της, προειδοποίησε το κοινό, για «γυναίκα ντυμένη στα μαύρα, που στήνεται σε φώτα τροχαίας και προσποιείται ότι παρασύρθηκε από όχημα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, οδηγός αναγκάστηκε να δώσει 200 ευρώ στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

«Οι οδηγοί να έχουν υπ' όψιν τους αυτά τα κρούσματα. Να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί και να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία στο 1460 σε περίπτωση που διαπιστώσουν κάτι ύποπτο», κατέληξε ο κ. Αγγελίδης, τονίζοντας, παράλληλα, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι οδηγοί να παραχωρούν χρηματικά ποσά στους επιτήδειους.

Keywords
Τυχαία Θέματα