Ο ρόλος του Πάους και του αντί- Λέουβεν

Με περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Αντρέ Πάους. Ο Ολλανδός προπονητής φέτος δεν είχε λόγο στις μετεγραφές και στο πλάνο της ομάδας. Η διοίκηση Πουλλαϊδη αποφάσισε όπως αλλάξει πολιτική με τον Πάους εκτός από την καθημερινή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές θα έχει άποψη και για άλλα θέματα.

Κατ` αρχήν για το έμψυχο υλικό με το οποίο ολοκλήρωσε την χρονιά η Ανόρθωση την απόφαση θα την πάρει ο Πάους. Αυτός θα ενημερώσει

την διοίκηση ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Θα ενημερώσει την διοίκηση σε ποιες θέσεις επιθυμεί ενίσχυση. Μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου θα αξιολογούν την κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που προτείνεται ή εντοπίζεται στην Κύπρο ή στον εξωτερικό.

Αναφορικά με τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου ο οποίος αναζητείται θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από κοινού έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί παρόμοια επαγγελματική σχέση όπως με τον Λέουβεν.

Έναρξη 6 Ιουλίου

Η έναρξη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει ορισθεί στις 6 Ιουλίου. Ωστόσο την 1η Ιουλίου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Κύπρο για να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποίο προπονητικό κέντρο η Ανόρθωση θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα