Ο ρόλος της ΚΑΠ στην προστασία περιβάλλοντος & τη διαχείριση των φυσικών πόρων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον. Οι γεωργοί παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζοντας τους γεωργούς στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Παρακολουθήστε πιο κάτω το τρίτο βίντεο της εκστρατείας ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ το οποίο προβάλλει τον σημαντικό ρόλο της ΚΑΠ

στην Προστασία του Περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Η εκστρατεία ενημέρωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική στην Κύπρο με τίτλο «Μάθε για την ΚΑΠ» που υλοποιείται από το Sigmalive και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να φέρει την ΚΑΠ πιο κοντά στους πολίτες. Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις δράσεις της εκστρατείας Μάθε για την ΚΑΠ, οι οποίες περιλαμβάνουν ενημερωτικά σεμινάρια, ημερίδες, συμμετοχές σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ και πολλά άλλα ακολουθήστε μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

www.facebook.com/LearnAboutCap

https://twitter.com/learnaboutcap

https://www.instagram.com/learnaboutcap/

Επίσης, για χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την ΚΑΠ και τους υπεύθυνους φορείς στην Κύπρο αλλά και για εκπαιδευτικό υλικό, σας περιμένουμε στην ιστοσελίδα της εκστρατείας www.learnaboutcap.com μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΠ,kap