Χρ. Τσουρούλλης για επεισόδια: Απέτυχαν όσοι επένδυσαν στον φόβο

Για την άνανδρη επίθεση στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, τις καταστροφές σε ξένη περιουσία και τον εκφοβισμό απέναντι στους εργαζόμενους μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο και στην Πρώτη Εκπομπή τόνισε ότι είναι μια δύσκολη μέρα. «Δέχθηκαν επίθεση άνθρωποι του μεροκάματου που επιτελούν μια συγκεκριμένη αποστολή».

Πρόσθεσε ότι η άλλη άποψη πρέπει να διερωτηθεί αν είναι υποκινητές όσων εκφράστηκαν έξω από το Προεδρικό. «Μακριά από εμάς η όποια προσπάθεια λογοκρισίας».

Συμπλήρωσε

ότι το συγκρότημα έχει άποψη για όσα διαδραματίζονται εν μέσω πανδημίας. «Μεταφέρουμε την είδηση αφού την ελέγξουμε και ξέρουμε ότι δεν είναι fake news».

Τόνισε ότι υπάρχουν άτομα που δεν εμβολιάζονται επειδή έχουν υγιείς απορίες και προβληματισμό και σε αυτούς απευθυνόμαστε με στόχο να απαντήσουμε στις απορίες τους. «Έτσι και αλλιώς η πληροφόρηση θα δώσει τη σωστή τοποθέτηση. Αυτούς που δεν σέβομαι είναι τους μπουρδολόγους. Αυτούς που βλέπουν συνομωσίες, σκοτεινές δυνάμεις, μασονίες, Bill Gates και συμφέροντα φαρμακευτικών βιομηχανιών».

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης διευκρίνισε ότι η Αστυνομία είχε πληροφόρηση ότι υπάρχει το ενδεχόμενο επίθεσης πολύ πριν από την εκδήλωση. «Και να μην ήξεραν, ήταν ευδιάκριτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι απειλές που δεχόμαστε είναι από άλλο κόσμο».

Επεσήμανε ότι χθες δέχθηκε μια μεγάλη ήττα το κράτος δικαίου, η δημοκρατία, η ελευθεροτυπία. «Υπήρχαν υποκινητές στην εκδήλωση και η αστυνομία πρέπει να δει τα βίντεο με τα όσα φώναζαν. Θέλω να ξέρω αν οι διοργανωτές κοιμήθηκαν άνετα χθες».

Διερωτήθηκε πότε θα σταματήσει η πλειοψηφία να δέχεται αυτές τις καταστάσεις. «Όσοι επένδυσαν στο φόβο για να μας κλείσουν το στόμα απέτυχαν. Είμαστε όρθιοι, θα συνεχίσουμε να πληροφορούμε τον κόσμο, θα συνεχίσουμε να εκτελούμε στο έπακρον την αποστολή μας και σε όποιον αρέσουμε».

Τέλος ανέφερε ότι έπρεπε να ασχολούμαστε με τον κατακτητή που θα έρθει και θα κάνει πανηγύρια. «Αντί να είμαστε μια γροθιά και να φωνάξουμε απέναντι στη διεθνή κοινότητα που στέκεται ως Πόντιος Πιλάτος και παρακολουθεί, τσακωνόμαστε μεταξύ μας και προσπαθούμε να εξοντώσουμε ο ένας τον άλλο. Χάνεται η πατρίδα μας, χτυπιόμαστε από την πανδημία και εμείς τον χαβά μας».  

Δείτε το απόσπασμα απο το 21:58 μέχρι το 34:28 

Διαβάστε ακόμη: 

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο ΠτΔ μετά τα χθεσινοβραδινά έκτροπα

Προκλητικός Τριμικλινιώτης ξεπλένει τραμπούκους στο Δία

Keywords
Τυχαία Θέματα