Ο πρίγκιπας Τζόρτζ έκλεψε την παράσταση απο την Ελισάβετ

Μπορεί να γιόρτασε η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά την παράσταση την έκλεψε ο πρωτότοκος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισσας τοιυ Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, Τζόρτζ.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών της και φέτος στα 89α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκινχαμ.

Για μία ακόμη χρονιά παρόντες στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

που κρατούσε στην αγκαλιά του τον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Τζόρτζ, η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον χωρίς όμως την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο σύζυγος της βασίλισσας πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την Καμήλα και ο πρίγκιπας Χάρι.

Μάλιστα, αν και η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από εκείνη κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, τα βλέμματα όλων τράβηξε ο μικρός πρίγκιπας, ο οποίος φορούσε ένα γαλάζιο φορμάκι και μοίραζε συνεχώς χαμόγελα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926, όμως παραδοσιακά η τελετή πραγματοποιείται περίπου δύο μήνες μετά.

Η τελετή προς τιμήν των γενεθλίων της βασίλισσας είναι γνωστή ως «Trooping the Colour» και συνοδεύεται από παρελάσεις στρατευμάτων και εντυπωσιακές πτήσεις των αεροσκαφών της βασιλική αεροπορίας.

Πηγή CNN

Keywords
Τυχαία Θέματα