Ο ΠΑΟΚ λύγισε την ΑΕΚ από την άσπρη βούλα

Σε ένα ντέρμπι με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέ Βιεϊρίνια που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 57ο λεπτό. Δοκάρι του Πέτρου Μάνταλου στο 71' για την Ένωση που έμεινε με 9 παίκτες στις καθυστερήσεις, λόγω των αποβολών Χουλτ και Λιβάγια.

Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ
ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν το "τρίποντο" προκειμένου να παραμείνουν στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" έπαιζαν, ουσιαστικά, την τελευταία ζαριά ούτως ώστε να διατηρήσουν τις ελάχιστες ελπίδες τους για τον τίτλο.

Τελικά, την διαφορά έκανε η κλάση και η ποιότητα του Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκρινε το ντέρμπι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αντρέ Σιμόες. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση "ξύπνησε" μετά το 65ο λεπτό, αλλά στάθηκε άτυχη, καθως στο 71' είχε δοκάρι με τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες εξαιτίας των αποβολών του Νίκλας Χουλτ και του Μάρκο Λιβάγια, στις καθυστερήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα