Εκλογές Αγία Νάπα: Χαρές και πανηγύρια για Χρ.Ζανέττο - Νέος Δήμαρχος με 59%

Χρίστος Ζανέττος ο νέος Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος είναι ο μεγάλος νικητής των αναπληρωματικών εκλογών στον Δήμο, που προκηρύχθηκαν μετά την υπουργοποίηση Καρούσου. Ο νέος Δήμαρχος έλαβε ποσοστό 59% έναντι 41% της ανθυποψηφίου του. Ο κ.Ζανέττου έλαβε 1508 ψήφους και η κ.Ξύδια 1059 ψήφους. 

Η αποχή ανήλθε στο 13% ενώ καταμετρήθηκαν 26 άκυρα και 8 λευκά ψηφοδέλτια. Σύνολο καταγράφηκαν 2567 έγκυρα ψηφοδέλτια

Ο

Χρίστος Ζανέττος, στις τελευταίες εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στηριζόμενος από τον ΔΗΣΥ συγκεντρώνοντας 451 ψήφους, οι οποίες τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Η προσέλευση ανήλθε στο 78%.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ.Ζανέττος ανέφερε ότι ξεκινά από αύριο να εργάζεται άοκνα για την Αγία Νάπα. Ο κ. Ζαννέτος ευχαρίστησε την ανθυποψήφια του Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, καλώντας την να συμπορευθεί μαζί του ως δημοτική σύμβουλος για το καλό της Αγίας Νάπας.

Την κενωθείσα θέση του κ. Ζαννέτου στο δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Νάπας αναλαμβάνει ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τοφινής.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξάλλου προς τον Χρίστο Ζανέττο εξέδωσαν λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και πολιτικά κόμματα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα