Συγχαρητήρια από κόμματα στον Χρίστο Ζανέττο

Με περίπου 650 ψήφους διαφορά εκλέγηκε δήμαρχος Αγίας Νάπας ο Χρίστος Ζανέττος. Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος ήταν ο μεγάλος νικητής των έκτακτων εκλογών στον Δήμο, που προκηρύχθηκαν μετά την υπουργοποίηση Καρούσου.

Ο νέος Δήμαρχος έλαβε ποσοστό 59% έναντι 41% της ανθυποψηφίου του. Ο κ.Ζανέττου έλαβε 1508 ψήφους και η κ.Ξύδια 1059 ψήφους.

Συγχαρητήρια Δημοκρατικού Συναγερμού στον νέο δήμαρχο Αγίας Νάπας, Χρήστο Ζαννέτου

"Ο Πρόεδρος και η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού συγχαίρουν τον κ. Χρήστο Ζαννέτου για την ξεκάθαρη νίκη του στις εκλογές

για την δημαρχεία της Αγίας Νάπας και του εύχονται κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Είμαστε βέβαιοι, στηρίζοντας ως Δημοκρατικός Συναγερμός τον Χρήστο Ζαννέτου, πως υπό την καθοδήγησή του ο δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει και μέσα από την μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ανοδική πορεία ανάπτυξης. 

Έχοντας ως γνώμονα την χρηστή διακυβέρνηση και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες του δήμου".

Συγχαρητήρια ΕΔΕΚ στον Χρίστο Ζαννέτου

"Συγχαρητήρια στον κ. Χρίστο Ζαννέτου για την εκλογή του στην θέση του Δημάρχου της  Αγίας Νάπας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την ανάπτυξη του Δήμου με εποικοδομητικό και θετικό τρόπο προς όφελος των πολιτών". 
Συγχαρητήρια και στην ανθυποψήφιά του, κ.  Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, για την σύντομη αλλά ευπρεπή προεκλογική εκστρατεία που έγινε

Keywords
Τυχαία Θέματα