Ο Μάρκος επιστρέφει

Ο Μάρκος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αυτή τη βδομάδα στο BNP Paribas Open στο Indian Wells των ΗΠΑ όπου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον ανερχόμενο Τσέχο αντισφαιριστή Jiri Vesely. Σε περίπτωση που ο Μάρκος κερδίσει, θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο παίκτη του ταμπλό και τρεις φορές πρωταθλητή Novak Djokovic

σε ένα αγώνα που αναμένεται να είναι θεαματικός.

Πραγματοποιώντας το όγδοο του ταξίδι στο Indian Wells, ο Μάρκος θα επιδιώξει να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία που είχε στο τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια, όπου έκανε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του ATP World Tour, που βρίσκεται στην Νότια Καλιφόρνια, ήταν η εντυπωσιακή νίκη του Μάρκου επί του Roger Federer το 2010. Συνολικά, ο Μάρκος έχει ρεκόρ στο τουρνουά 8 νίκες – 7 ήττες, με καλύτερο αποτέλεσμα αυτό του 2006 όταν έφτασε στην προημιτελική φάση.

Ο Μάρκος, Nο. 61 στην παγκόσμια κατάταξη της Emirates ATP, θα επιδιώξει να βελτιώσει τη θέση του με μια δυνατή παρουσία στο φετινό τουρνουά. Έχει ιστορικό 2-0 ενάντια στον Vesely, περιλαμβανομένης της νίκης του στον πρώτο γύρο με 3-6, 6-2, 6-1 στο Delray Beach την περασμένη χρονιά. Η έναρξη του πρώτου γύρου είναι καθορισμένη για την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα