Ο «διπλός» Γιάννης πάλεψε αλλά ήταν η βραδιά του Λεμπρόν…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν «διπλός» με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ αλλά ήταν η βραδιά του Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος με 34 πόντους οδήγησε τους Λέικερς στην νίκη επί των Μπακς με 113-106, διατηρώντας το αήττητο εκτός έδρας (8-0)

Ο «Greek Freak» αντιμετώπισε προβλήματα με φάουλ, Χόλιντει και Μίντλετον βοήθησαν κατά διαστήματα αλλά ο Τζέιμς και η ευστοχία των Λέικερς από το τρίποντο, όπου είχαν 19/37 και 51.4% δεν άφησαν τους Μπακς να δώσουν τέλος στο εκτός έδρας νικηφόρο σερί των Πρωταθλητών.

Στην πρώτη περίοδο Αντετοκούνμπο και Τζέιμς μπήκαν δυνατά, με τον Χόλιντεϊ

να δίνει την βοήθεια του ώστε οι Μπακς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να προηγηθούν με 33-29. Αλλά στο δεύτερο δωδεκάλεπτο η κατάσταση άλλαξε. Οι Λέικερς με ηγέτη τον Λεμπρόν άρχισαν να σκοράρουν από το… τρίποντο, κάτι που δεν έκαναν οι Μπακς, αφού οι περιφερειακοί τους ήταν άστοχοι.

Οι πρωταθλητές είχαν σταθερά το προβάδισμα, φτάνοντας στους έξι πόντους με τρίποντο του Πόουπ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ο ίδιος ήταν αυτός που με τρία συνεχόμενα τρίποντα έστειλε τους Λέικερς στο +9 (67-76), αλλά οι Μπακς κατάφεραν να επιστρέψουν στο σκορ, μειώνοντας σε 78-80.

Keywords
Τυχαία Θέματα