Ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Απόλλωνας Λεμεσού ενημερώνει τους φιλάθλους του για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε σημαντικές πληροφορίες:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Τρίτης (14/12-15:00) αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο

το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/12, 19:00) στο ΓΣΠ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 10 ευρώ

Μαθητικό: 5 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Οι φίλοι της ομάδας μας θα χρησιμοποιήσουν τη Βόρεια κερκίδα.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης, να επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε:

– Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

– Άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή Άτομα που έχουν νοσήσει νοουμένου ότι δεν έχουν παρέλθει 6 μήνες και κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης.

– Εξαιρούνται τα παιδιά ηλικίας 6 – 11 ετών, νοουμένου ότι κατέχουν SafePass ενώ για τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός.

– Εξαιρούνται άτομα τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους, και κατέχουν έγκριση από την Ad Hoc επιτροπή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ομάδας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα