«Μύρισε» χειμώνας: Καταιγίδες και χαλάζι – Κακοκαιρία και αύριο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μύρισε» χειμώνας σήμερα στην Κύπρο, καθώς από το πρωί σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις.

Από τις βροχοπτώσεις δεν έλειψαν και τα προβλήματα, καθώς δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές. 

Ενδεικτικές του καιρού που επικρατεί είναι και οι εικόνες που

κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Δείτε τα βίντεο που αναρτήθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 

Διαβάστε επίσης: Έντονη βροχόπτωση στη Λεμεσό- Δρόμοι μετατράπηκαν σε «ποτάμια» (vid)

Ο καιρός απόψε και τις επόμενες μέρες 

Το ίδιο σκηνικό αναμένεται το απόγευμα και απόψε, αφού σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. 

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως σε παράλιες περιοχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. 

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσονται με αυξημένη συννεφιά που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μύρισε, Καταιγίδες, – Κακοκαιρία, ΒΙΝΤΕΟ,myrise, kataigides, – kakokairia, vinteo