Ν.Παπαδόπουλος: Να γίνει αναβάθμιση του αεροδρομίου Λάρνακας

Πρέπει να προχωρήσει η αναβάθμιση του αεροδρομίου Λάρνακας στη δεύτερη του φάση, την επέκταση, δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις ύστερα από επίσκεψη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «το αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι ο καθρέφτης της χώρας μας για κάθε ξένο επισκέπτη που έρχεται στην Κύπρο. Αυτό που σημειώνουμε σήμερα με ικανοποίηση, είναι ότι τόσο οι αφίξεις όσοκαι το επίπεδο εξυπηρέτησης είναι σε πολύ

ικανοποιητικά επίπεδα».

Πρόσθεσε ότι «αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε διαπιστώσει και κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την υποστελέχωση στα διαβατήρια, τις ουρές σ’ ό,τι αφορά τα σημεία ασφάλειας, αλλά και την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους χώρους αναχώρησης του αεροδρομίου».

Είναι γι’ αυτό, συνέχισε, «που εμείς πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο Λάρνακας μπορεί να αναβαθμιστεί και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει προς το κοινό αλλά και τους ξένους επισκέπτες. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να προχωρήσει η αναβάθμιση του αεροδρομίου στη δεύτερη του φάση, να υπάρξει επέκταση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε και αυτά τα προβλήματα που εξακολουθούν να βρίσκονται σε εκκρεμότητα».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα