Νίκη στο φινάλε για την Νέα Σαλαμίνα

Με τέρμα του 17χρονου Χρυσοστόμου στο τέλος του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε τον Απόλλωνα με 2-1 στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και τερμάτισε στην 5η θέση. Αντίθετα οι γαλάζιοι ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο Αμμόχωστος η Νέα

Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στα πρώτα στάδια του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. Στο 25 ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με σουτ του Ψύχα το οποίο απέκρουσε σταθερά ο Λύτρας. Ένα λεπτό μετά η Νέα Σαλαμίνα απάντησε με τέρμα και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ελουντού πέρασε πολύ όμορφα την μπάλα πάνω από τον Κίσσα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 28 οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να κάνουν τα τέρματα τους δύο όμως ο Κίσσας απέκρουσε με τα πόδια κοντινό σουτ του Κίνγκσλεϊ. Ακολούθησαν δύο σουτ από τον Σιαθά και τον Κωστή χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο 45 ξανά ο Σιαθάς με κεφαλιά απείλησε χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στον αγώνα με στόχο ο Απόλλωνας την ισοφάριση και η Σαλαμίνα το δεύτερο γκολ. Στο 60 οι ερυθρόλευκοι έχασαν καλή φάση με το σουτ του Ελουντού να πηγαίνει στην εξωτερική των διχτυών. Επτά λεπτά μετά από την φάση του Ελουντού ο Απόλλωνας κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια μετά από κεφαλιά του Σκέμπρι. Στο 92+2 ή Νέα Σαλαμίνα σκόραρε ξανά και πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Χρυσοστόμου μετά από κόρνερ πήρε το κεφάλι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα